Reclamă
mâncare
Medicină
10 august 2024
Alimentul care crește riscul de demență. Românii îl consumă în fiecare săptămână
Experții trag un semnal de alarmă despre alimentul care crește riscul de demență și care e consumat aproape zilnic de unele persoane.
Medicină
1 august 2024
Substanța periculoasă ascunsă în ciocolată. Experții au dezvăluit ce efect poate să aibă asupra corpului uman
Experții au analizat substanța periculoasă ascunsă în ciocolată, pe care cei mai mulți utilizatori nu știu că o consumă cu fiecare înghițitură dulce.
Reclamă
Medicină
21 iulie 2024
Unt creat din CO2 care ar același gust ca „untul adevărat”. Bill Gates e unul dintre investitorii companiei produsului
O companie în care a investit și miliardarul Bill Gates a lansat unt creat din CO2, nu din lapte, ce ar avea același gust ca „untul adevărat”.
Medicină
2 iulie 2024
Tipurile de mâncare care îți scurtează viața, potrivit experților. Se găsesc în bucătării din întreaga lume
Experții au vorbit despre tipurile de mâncare care îți scurtează viața, ce sunt consumate la nivel mondial în cantități periculoase.
Medicină
30 mai 2024
Proteina creată din aer și electricitate. Cum au reușit experții să creeze „cea mai sustenabilă” hrană din lume
Experții au reușit să producă proteina creată din aer și electricitate, ce ar fi „cea mai sustenabilă” din lume.
Reclamă
Medicină
12 noiembrie 2023
Unele dintre cele mai comune alimente din supermarket cresc riscul apariției unor boli periculoase. Ce mâncare trebuie să eviți, potrivit experților
Unele dintre cele mai comune alimente din supermarket, cele ultraprocesate, cresc riscul tensiunii ridicate, bolilor cardiovasculare și infarctului.
Medicină
19 septembrie 2023
„Pește” vegan tipărit va fi disponibil în magazine. Din ce e creat alimentul, de fapt
Experți din cadrul companiei Revo Foods au creat „pește” vegan tipărit, ce e disponibil în magazinele din Austria.
Medicină
1 septembrie 2023
La ce folosește dopul cu inel din interiorul sticlei cu ulei, de fapt. Internauții au fost uimiți să afle ce rol are: „Nu-mi vine să cred că nu știam”
Internauții au fost uimiți să afle la ce folosește dopul cu inel din interiorul sticlei cu ulei, de fapt, după ce ani întregi l-au scos și aruncat la gunoi.
Medicină
22 august 2023
De ce nu trebuie să înfășori mâncarea în folie de aluminiu, potrivit experților. Te expui la un risc semnificativ dacă o faci
Experții au dezvăluit de ce nu trebuie să înfășori mâncarea în folie de aluminiu, un risc la care puțini se gândesc.
Medicină
29 mai 2023
De ce are mâncarea gust diferit când ești în avion. Unele alimente sunt interzise la bord, dintr-un motiv neobișnuit
Experții au dezvăluit de ce are mâncarea gust diferit când ești în avion și ce alimente sunt potrivite pentru a fi consumate atunci când ești la bord.
Medicină
20 aprilie 2023
Cel mai scump prânz din lume oferă o experiență unică. De ce costă mai mult decât câștigă unii oameni toată viața
Cel mai scump prânz din lume oferă o experiență unică, cu un preț mai mare decât pot câștiga unii oameni toată viața.
Medicină
15 ianuarie 2023
Mâncarea care reprezintă un pericol de sufocare pentru copii. La ce preparat trebuie să fii atent
Mâncarea care reprezintă un pericol de sufocare pentru copii poate fi servită micuților, dacă părinții se asigură că elimină un risc important.
Medicină
20 decembrie 2022
Mâncarea de sărbători periculoasă pentru animalele de companie. Ce alimente nu trebuie să dai niciodată câinelui tău
Mulți nu știu care e mâncarea de sărbători periculoasă pentru animalele de companie, dar multe alimente pot duce la reacții toxice pentru câini sau pisici.
Medicină
24 noiembrie 2022
Prima mâncare gătită de oameni, potrivit dovezilor istorice. Ce ar fi consumat strămoșii noștri acum 780.000 de ani
Experții au găsit prima mâncare gătită de oameni, potrivit dovezilor istorice, și ar fi identificat și momentul în care strămoșii noștri au învățat cum să prepare mâncarea.
Medicină
21 noiembrie 2022
Pericolul unei crăpături în tigaia de teflon. La ce risc te expui, potrivit experților
Un nou studiu a dezvăluit pericolul unei crăpături în tigaia de teflon, pe care puțini consumatori îl știu. Fenomenul poate avea un impact semnificativ asupra hranei preparate într-un astfel de recipient.
Medicină
25 octombrie 2022
Cât timp rezistă mâncarea în frigider fără electricitate. Trucuri care te pot ajuta în timpul unei pene de curent
Te-ai întrebat cât timp rezistă mâncarea în frigider dacă nu e electricitate? Experții au sfaturi pentru momentele în care te confrunți cu o pană de curent.
Medicină
13 octombrie 2022
Temperatura optimă pentru congelator. Cum îți poți îngheța cel mai bine alimentele
Te-ai întrebat care e temperatura optimă pentru congelator? Unii consumatori cred că aceasta e de 0 grade Celsius, dar e, de fapt, mai scăzută, potrivit experților.
Medicină
23 iulie 2022
Pink Sauce a devenit viral pe TikTok. Ce au descoperit utilizatorii când au deschis sticlele de „sos roz”
„Sosul roz” Pink Sauce a devenit viral pe TikTok, cu numeroase video-uri în care produsul e folosit de utilizatori care nu știu exact la ce să se aștepte.
Medicină
21 iulie 2022
Cele mai dăunătoare alimente pentru dinți. Ce mâncare trebuie să eviți
Puține persoane știu exact care sunt cele mai dăunătoare alimente pentru dinți și ce tipuri de mâncare trebuie să evite dacă vor să își protejeze dantura.
Medicină
20 iulie 2022
Apetitul bărbaților crește când stau la plajă, potrivit experților. Ce se întâmplă în cazul femeilor
Apetitul bărbaților crește când stau la plajă, potrivit unui studiu realizat de experți din cadrul Universității din Tel Aviv. Potrivit acestora, femeile nu prezintă aceeași reacție.
Medicină
20 martie 2022
De ce evită unii oameni mâncarea fast food. Rezultatul surprinzător al unui studiu recent
Experții s-au întrebat de ce evită unii oameni mâncarea fast food, care a devenit din ce în ce mai consumată în ultimii ani. Un nou studiu a găsit un răspuns surprinzător.