Reclamă
Asia

Natură
17 mai 2023
De unde provin zgomotele îngrozitoare pe care le aud noaptea cei care escaladează Everest. Experții au dezvăluit cauza reală
Un nou documentar a scos la iveală de unde provin zgomotele îngrozitoare pe care le aud noaptea cei care escaladează Everest.

Natură
3 februarie 2023
Cel mai rar mineral de pe Pământ. Cum arată singurul specimen descoperit până acum
Cel mai rar mineral de pe Pământ a fost găsit într-o singură locație, într-un singur specimen, și a fost recunoscut oficial în urmă cu doar câțiva ani.
Reclamă

Natură
3 noiembrie 2022
O femeie a fost ucisă și înghițită de un piton. Cum pot acești șerpi să mănânce oameni
O femeie a fost ucisă și înghițită de un piton, în Indonezia. Corpul femeii a fost găsit în stomacul reptilei imense, ce a fost omorâtă de localnici.

Natură
27 octombrie 2022
Lee Jae-yong a fost numit într-o poziție de top în cadrul Samsung. Moștenitorul gigantului tech a fost condamnat în trecut
Lee Jae-yong a fost numit director executiv în cadrul Samsung, companie fondată de familia sa în urmă cu 3 generații. Anunțul a venit la scurt timp după ce Lee a primit amnistie din partea președintelui.

Natură
27 septembrie 2022
„Ultimul paradis de pe Pământ”. Cum impresionează Raja Ampat și unde se află
Raja Ampat, „ultimul paradis de pe Pământ”, a impresionat experții și vizitatorii cu succesul pe care l-a avut cu proiectul de conservare.
Reclamă

Natură
8 septembrie 2022
Operația complexă realizată în Epoca de Piatră. Descoperirea care ar putea rescrie istoria medicală
Operația complexă realizată în Epoca de Piatră a surprins experții care au găsit scheletul pacientului. Descoperirea ar putea rescrie istoria medicală, susțin specialiștii.

Natură
11 august 2022
Populația de tigri din Nepal a crescut semnificativ în ultimii 12 ani. Specia e pe cale de dispariție
Populația de tigri din Nepal a crescut semnificativ în ultimii 12 ani, într-o reușită notabilă pentru eforturile de conservare din zonă.

Natură
15 iulie 2022
Fosile inedite din China au dezvăluit o legătură cu primii oameni din America. Descoperirea care poate rescrie istoria
Fosile inedite din China au dezvăluit o legătură cu primii oameni din America, într-o descoperire care a încântat experții.

Natură
21 iunie 2022
Cel mai mare pește de apă dulce a fost găsit în Cambodgia. Ce dimensiune impresionantă are
Cel mai mare pește de apă dulce a fost găsit în Cambodgia. „Monstrul acvatic” are o greutate de aproximativ 300 de kilograme.

Natură
16 iunie 2022
Adevărul despre Moartea Neagră a fost dezvăluit. Cum ar fi apărut cea mai mortală pandemie din istorie
Adevărul despre Moartea Neagră, cea mai mortală pandemie din istorie, a fost dezvăluit cu ajutorul unui nou studiu. Cercetarea a elucidat un mister de aproape 700 de ani.

Natură
28 mai 2022
Un dinte descoperit în Laos ar putea fi indiciul pierdut din evoluția umană. Cărei specii aparține
Un dinte descoperit în Laos ar putea fi indiciul pierdut din evoluția umană. Acesta ar fi aparținut unei fetițe Denisovan, specie de oameni descoperită în 2010.

Natură
1 mai 2022
O altă specie de hominieni s-ar putea să trăiască și astăzi. Unde s-ar afla cea mai apropiată rudă a oamenilor, potrivit unui expert
Un antropolog susține că o altă specie de hominieni ar putea trăi și astăzi, în rândul oamenilor, în zona Indoneziei.

Natură
22 februarie 2022
Continentul uitat care a fost redescoperit. Balkanatolia se afla aproape de Europa
Balkanatolia e continentul uitat care a fost redescoperit, în apropierea Europei. Potrivit experților, acesta a avut un rol foarte important în urmă cu 40 de milioane de ani.

Natură
11 decembrie 2021
Imagini inedite cu Palatul Meiling, „cel mai mare lanț de aur din lume”. De ce a atras atenția internațională
Imagini inedite cu Palatul Meiling au devenit cunoscute la nivel internațional. Locația, ce a primit denumirea de „cel mai mare lanț de aur din lume”, atrage numeroși turiști anual.

Natură
8 octombrie 2021
O epidemie de coronavirus ar fi avut loc în urmă cu 20.000 de ani, potrivit unui studiu. Ce regiune a afectat
Un nou studiu susține că o epidemie de coronavirus a avut loc în urmă cu 20.000 de ani. Tulpina antică de coronavirus ar putea oferi informații despre actuala pandemie COVID-19, susțin autorii studiului.