Evenimentul Apple de pe 8 martie ar putea aduce surprize pentru utilizatori. Ce dispozitive ar putea fi dezvăluite

Evenimentul Apple de pe 8 martie ar putea aduce surprize pentru utilizatori, cu o nouă serie de dispozitive inedite.

Publicat: 7 martie 2022, 14:29
Reclamă

Apple a anunțat primul eveniment al anului, pe data de 8 martie. În cadrul acestuia, mulți cred că gigantul tech va dezvăluit numeroase noi dispozitive, inclusiv un nou iPhone. Potrivit noilor informații neoficiale apărute pe Internet, e posibil ca producătorul să pregătească și unele surprize pentru fani.

Reclamă

Potrivit CNN, e posibil ca primul eveniment Apple din 2022 să aducă pe piață cipuri mai rapide, dispozitive care au conectivitate 5G și camere mai performante. 

Evenimentul virtual de pe 8 martie a primit sloganul „Peek performance”. În lus, mulți cred că Apple va dezvălui și mai multe actualizări de produs. 

Evenimentul Apple de pe 8 martie ar putea aduce surprize pentru utilizatori

Potrivit mai multor surse, pe 8 martie, Apple ar putea dezvălui noul telefonul iPhone SE, alături de noua generație de iPad Air. 

Dincolo de produsele mult așteptate, Mark Gurman, din cadrul Bloomberg, crede că Apple a pregătit și unele surprise pentru utilizatori.

Reclamă
Reclamă

Gurman susține că evenimentul Apple de pe 8 martie ar putea aduce și un nou display de ultimă generație. Potrivit Engadget, reporterul, cunoscut pentru informațiile pe care le obține despre produsele Apple înainte de lansare, compania a terminat dezvoltarea unui nou monitor „în urmă cu mai multe luni”.

Gurman susține că Apple ar fi vrut să aducă pe piață noul display „la scurt timp” după lansarea MacBook Pro, de anul trecut. Există mai multe informații neoficiale ce susțin că Apple va prezenta un nou Mac mini la eveniment, așa că e posibil ca gigantul tech să atragă atenția tuturor și cu un nou monitor. Apple ar putea lansa un dispozitiv pliabil.

Potrivit zvonurilor, Apple ar fi pregătit 2 noi monitoare în ultimii ani. Un raport 9to5Mac susține că există un posibil succesor pentru Pro Display XDR 7K. Acesta ar avea un procesor A13. Gurman face referire la un model cu un preț mai accesibil, însă, ce ar putea fi dezvăluit la evenimentul Apple de pe 8 martie. 

Ce dispozitive ar putea dezvălui Apple pe 8 martie 2022 

Dincolo de informațiile neoficiale despre posibile surprize pe care le-ar putea aduce evenimentul virtual Apple, mulți fani sunt convinși că gigantul tech va prezenta unele dispozitive mult așteptate. 

Iată ce produse ar putea prezenta la evenimentul Apple de pe 8 martie, potrivit CNN: 

Noul iPhone SE, un telefon Apple 5G cu un preț accesibil

De obicei, Apple lansează telefoanele principale din serii toamna. Mulți utilizatori cred că evenimentul de pe 8 martie va aduce un nou iPhone SE. Acesta ar avea un cip A15 Bionic și o cameră îmbunătățită, cu video 4K. Mulți se așteaptă ca dispozitivul să poate fi conectat la rețeaua 5G. Telefonul Osom OV1 ar putea deveni un competitor pentru Apple, Google și Samsung.

„Încă nu am văzut o cerere semnificativă pentru așa ceva în chestionarele noastre de consumatori, despre smartphone-uri,” a declarat Anthony Scarsella, din cadrul firmei de cercetare IDC. „Doar că multe dispozitive care ajung pe piață au conectivitate 5G. E mai degrabă o situație de ofertă și cerere.” 

Un iPad Air 5G 

Următoarea generație de iPad Air ar putea fi prezentată la evenimentul Apple de pe 8 martie 2022. Acesta ar putea avea un procesor A15, la fel ca iPhone SE, și conectivitate 5G. 

În plus, dispozitivul ar putea fi dotat cu o nouă cameră selfie. În acest moment, nu se știu detalii despre specificațiile tehnice. 

Noi Dispozitive Mac

Mulți utilizatori se așteaptă ca Apple să prezinte noile versiuni ale dispozitivelor MacBook Pro de 13 inchi, Mac mini și un Mac cu un display de 24 de inchi. În plus, gigantul tech ar putea aduce pe piață un nou model de MacBook Air. 

Mai multe surse susțin că firma va prezenta și noul cip de silicon M2. Acestea informații nu au fost confirmate oficial până acum.

Reclamă
Te-ar mai putea interesa și
Ecran iPhone, cu meniul de alarme, pe o masă din lemn. Telefoanele iPhone au durata de snooze de 9 minute
De ce au telefoanele iPhone durata de snooze de 9 minute. Explicația la care puțin utilizatori s-ar fi gândit
De ce au telefoanele iPhone durata de snooze de 9 minute. Explicația la care puțin utilizatori s-ar fi gândit
Imagine cu un router alb, cu 3 antene și grilaj de metal. Se află pe un birou alb, lângă un ghiveci alb, cu o plantă verde. Nu mulți știu care e diferența dintre router și modem. Experții au oferit sfaturi și despre unde trebuie să pui routerul Wifi
Unde trebuie să pui routerul WiFi în casă. Sfaturi pentru o conexiune mai bună
Unde trebuie să pui routerul WiFi în casă. Sfaturi pentru o conexiune mai bună
Utilizator care ține în mână două telefoane Google Pixel 4. Două opțiuni exclusive Google Pixel au fost dezactivate. În curând, Google va lansat Pixel 6A, ce nu va avea o funcționalitate importantă
Pixel 6A nu va avea o funcționalitate importantă a telefonului Pixel 6. La ce senzor a renunțat Google
Pixel 6A nu va avea o funcționalitate importantă a telefonului Pixel 6. La ce senzor a renunțat Google
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Eclipsă de Lună, de culoare sângerie, pe fundal negru, similară cu cea din mai 2022
Eclipsa de Lună din mai 2022. Când poate fi văzută Luna Sângerie
Eclipsa de Lună din mai 2022, numită și Luna Sângerie, va putea fi vizibilă și în România pentru un timp redus.  Prima eclipsă lunară a anului 2022 va avea loc în noaptea 15-16 mai,...
Eclipsa de Lună din mai 2022. Când poate fi văzută Luna Sângerie
2
Un asteroid imens ce se va apropia de Pământ, pe fundal negru
Un asteroid imens se va apropia de Pământ. Avertismentul NASA
Un asteroid imens se va apropia de Pământ joi, 28 aprilie, potrivit unui avertisment NASA, care a urmărit roca spațială „potențial periculoasă”. Un asteroid imens, „potențial periculos”, va intra în orbita Pământului joi, 28...
Un asteroid imens se va apropia de Pământ. Avertismentul NASA
3
Forme de relief Marte, în culori roșii și de portocaliu, similare cu acele urme de gheare descoperite pe Marte
„Urme de gheare” descoperite pe Marte. Ce sunt semnele de pe Planeta Roșie, de fapt
„Urme de gheare” descoperite pe Marte au uimit experții, care au surprins fenomenul deosebit pe Planeta Roșie. Marte e una dintre planetele care sunt luate în considerare pentru colonizarea umană pe viitor. În ultimii...
„Urme de gheare” descoperite pe Marte. Ce sunt semnele de pe Planeta Roșie, de fapt
4
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, îmbrăcat în hanoracul care a fost vândut la licitație
Fun
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație. Suma fantastică obținută la strângerea de fonduri
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație pentru o strângere de fonduri pentru Ucraina, ce a avut loc recent în Londra. Piesa vestimentară a fost vândută pentru o sumă fantastică, în cadrul...
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație. Suma fantastică obținută la strângerea de fonduri
5
Utilizator care curăță un telefon mobil negru, cu o bucată albă. Puțini știu cât de murdar e telefonul tău
Cât de murdar e telefonul tău, de fapt. Experții recomandă să îl cureți la fel de des pe cât te speli pe mâini
Te-ai întrebat cât de murdar e telefonul tău, de fapt? Experții trag un semnal de alarmă privind microorganismele care se pot găsi pe suprafața sa. Telefoanele mobile au devenit o parte importantă a activității...
Cât de murdar e telefonul tău, de fapt. Experții recomandă să îl cureți la fel de des pe cât te speli pe mâini
PARTENERI
×