Cele mai descărcate jocuri Android din istoria Google Play. Ce titlu a trecut de 1 miliard de accesări

În ultimul deceniu, jocurile video de pe telefon au devenit unele dintre cele mai accesate din lume. Unele dintre cele mai descărcate jocuri Android din istoria Google Play au atins deja pragul de un miliard de accesări.

Publicat: 7 octombrie 2021, 14:58 / Actualizat: 7 octombrie 2021, 15:58
Reclamă

Potrivit datelor App Brain, există peste 2.900.000 aplicații în Google Play, scrie TechSmart. Dintre acestea, puține ajung să fie descărcate de zeci sau chiar sute de milioane de oameni, însă unele reușesc să treacă și de pragul de 1 miliard de descărcări. 

Reclamă

Printre cele mai descărcate aplicații din Google Play, din toate timpurile, se numără 10 titluri Google, plus WhatsApp și Facebook, ce au fost descărcate deja de peste 5 miliarde de ori. 

Dincolo de aplicațiile comune, folosite de majoritatea utilizatorilor, unele platforme de divertisment reușesc să atragă un număr impresionant de fani.

Care sunt cele mai descărcate jocuri Android din istoria Google Play

Printre cele mai descărcate jocuri de telefon de pe Android se numără unele titluri care au trecut de pragul de 500 de milioane de descărcări, și chiar de 1 miliard. 

În general, producerea unor jocuri video poate costa zeci sau chiar sute de milioane. Profitul poate fi, însă, pe măsură.

Reclamă
Reclamă

În cazul jocurilor de mobil descărcate pe telefoanele Android, două titluri au reușit să depășească 1 miliard și primul a reușit această performanță în anul 2018, potrivit App Brain, scrie TechSmart

Din istoria Google Play, următoarele jocuri de telefon au fost descărcate de peste 500 de milioane de ori pe telefoanele Android.

Iată ce jocuri de telefon au fost descărcate de peste 500 de milioane de ori din Google Play:

My Talking Tom

Protagonistul jocului gratuit e o pisică, pe nume Tom. E a 14-a aplicație din seria Talking Tom & Friends și este destinată utilizatorilor care vor un joc cu animale de companie. Are un scor de 4.5 din 16 milioane de recenzii pe Google Play, scrie Techno. 

My Talking Angela

Un alt joc ce presupune un animal de companie virtual, My Talking Angela îndeamnă jucătorii să aibă grijă de un animal de companie virtual, pe nume Angela. Aplicația are un scor de 4.2 din 11 milioane de recenzii și a devenit unul dintre cele mai descărcate jocuri Android.

Temple Run și Temple Run 2

Ambele jocuri au avut succes pe Google Play și continuă să fie unele dintre cele mai descărcate titluri din magazinul virtual. În Temple Run, jucătorii trebuie să ghideze protagonistul peste poduri, prăpăstii, mine și prin păduri. 

Garena Free Fire

Cunoscut și sub denumirea de Free Fire, acest joc de acțiune-aventură a fost lansat pe Android la finalul anului 2017. Mecanica de joc presupune runde mici de 10 minute în care 50 de jucători se luptă între ei pe o insulă și cel care rămâne ultimul câștigă. 

Pou

Pou e un alt joc cu animale de companie. Protagonistul nu e o pisică, ci un extraterestru pe care jucătorul trebuie să-l îngrijească în timp ce se joacă împreună și creatura crește. 

8 ball pool

Un joc de biliard online, 8 ball pool permite jucătorilor să se înfrunte 1 la 1. Ei pot să își invite prietenii de pe Facebook să joace. Are un scor de 4.5 din peste 18 milioane de opinii și a ajuns unul dintre cele mai descărcate jocuri Android. 

Clash of Clans

Jocul de strategie promite jucătorului că poate porni de la un sat, până la confruntări epice. El poate să participe la un război între clanuri cu milioane de jucători.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Telefon Android ținut în mână. Pe ecran e jocul Clash of Clans, în nuanțe de albastru și verde
Clash of Clans a fost descărcat de peste 500 de milioane de ori și are un scor de 4.5 cu 52 de milioane de recenzii

Clash of Clans a fost descărcat de peste 500 de milioane de ori. Are un scor de 4.5 cu 52 de milioane de recenzii. 

Hill Climb Racing

Jucătorul intră în joc despre Newton Bill, un șofer tânăr și ambițios ce înfruntă obstacole pe dealuri. Bazat pe fizică 2D, jocul a fost lansat inițial în 2012. 

Cele mai descărcate jocuri Android – titluri cu peste 1 miliard de accesări în Google Play

Pe lângă jocurile cu peste 500 de milioane de descărcări, două titluri au reușit performanța de a trece deja de pragul de 1 miliard. 

Alte jocuri foarte cunoscute, precum Pokemon GO, Fruit Ninja, FIFA Soccer, Super Mario Run, Plants vs. Zombies și Angry Birds au reușit să înregistreze peste 100 de milioane de descărcări. Ele nu au trecut de pragul de 500 de milioane, scrie TechSmart. 

Iată unele dintre cele mai descărcate jocuri Android, ce au trecut de pragul de 1 miliard de accesări:

Subway Surfers

Subway Surfers a fost primul joc care a trecut de 1 miliard de descărcări din Google Play în anul 2018. Jocul a fost lansat în 2012 și are un rating de 4.5, din 32 de milioane de recenzii. 

În joc, protagoniștii sunt artiști graffiti și obiectivul lor e să alerge și să evite trenurile care vin spre ei. Subway Surfers a fost lăudat pentru culorile și grafica sa, precum și modul în care controlează jucătorii protagoniștii. 

Candy Crush Saga 

Candy Crush Saga e unul dintre cele mai cunoscute jocuri video de telefon. Pentru a trece la următorul nivel, utilizatorii trebuie să combine mai multe bomboane de același fel în linie. Jocul a fost descărcat de peste 1 miliard de ori din Google Play și a fost un real succes. 

Reclamă
Te-ar mai putea interesa și
Persoană care stă cu un telefon în mână, în fața unor cutii de livrare. Livrările de smartphone-uri au atins un nivel redus acum
Livrările de smartphone-uri au atins cel mai redus nivel din ultimii 2 ani
Livrările de smartphone-uri au atins cel mai redus nivel din ultimii 2 ani
Utilizatoare care are un iPhone ăn mână, cu ecranul deschis. Ea poartă pantaloni bej. O schimbare importantă ar putea fi introdusă pentru următoarele modele iPhone
Apple a redus prețurile iPhone pentru prima dată în mulți ani. De ce a luat gigantul tech decizia neașteptată
Apple a redus prețurile iPhone pentru prima dată în mulți ani. De ce a luat gigantul tech decizia neașteptată
Persoane îmbrăcate ca personaje Halo 2. Recent, a fost învinsă provocarea Halo 2, de 20.000 de dolari
Provocarea Halo 2 de 20.000 de dolari a fost învinsă în sfârșit. Obstacolul a fost considerat „imposibil” până acum
Provocarea Halo 2 de 20.000 de dolari a fost învinsă în sfârșit. Obstacolul a fost considerat „imposibil” până acum
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Oraș noaptea, cu lumină portocalie care sare în mai multe locuri. Recordul pentru cea mai mare viteză de transfer de date a fost doborât recent. Recent, Internetul cuantic a fost declarat mai aproape de realitate
Ce e Internetul cuantic. Un experiment a făcut posibil schimbul de informații prin teleportare
Te-ai întrebat ce e Internetul cuantic? Un experiment recent a oferit experților șansa să îl testeze și să realizeze schimbul de informații prin teleportare. Cercetătorii olandezi au depăşit o etapă cheie în drumul spre...
Ce e Internetul cuantic. Un experiment a făcut posibil schimbul de informații prin teleportare
2
Cum ar fi harta corectă a lumii
Harta corectă a lumii e diferită față de cea pe care ai învățat-o la școală. Cum arată Pământul, de fapt
Harta corectă a lumii e diferită față de cea pe care ai învățat-o la școală, potrivit experților, ce susțin că Pământul nu arată așa. Harta lumii reală este cu totul altfel, iar distanțele greu...
Harta corectă a lumii e diferită față de cea pe care ai învățat-o la școală. Cum arată Pământul, de fapt
3
Patru pahare de vin roșu, care dau noroc, cu siluetele unor oameni pe fundal. Un studiu recent a dezvăluit riscurile consumului de alcool
Riscurile consumului de alcool, potrivit unui studiu finanțat de Fundația Bill și Melinda Gates. Ce efect are asupra persoanelor cu vârsta sub 40 de ani
Un studiu finanțat de Fundația Bill și Melinda Gates a dezvăluit riscurile consumului de alcool, mai ales în rândul persoanelor cu vârsta sub 40 de ani. Potrivit unui studiu recent, finanțat de Fundația Bill...
Riscurile consumului de alcool, potrivit unui studiu finanțat de Fundația Bill și Melinda Gates. Ce efect are asupra persoanelor cu vârsta sub 40 de ani
4
Dispozitiv iPad care stă pe o masă galbenă. Find My e opțiunea care triplează durata bateriei dispozitivului iPad
Opțiunea care triplează durata bateriei dispozitivului iPad. Schimbarea simplă pe care o pot folosi toți utilizatorii
Opțiunea care triplează durata bateriei iPad poate să fie folosită de orice utilizator ce are nevoie ca dispozitivul său să reziste mai mult. Atunci când vine vorba de dispozitivele moderne, numeroși utilizatori susțin că...
Opțiunea care triplează durata bateriei dispozitivului iPad. Schimbarea simplă pe care o pot folosi toți utilizatorii
5
Smartphone ținut în mână, cu aplicația WhatsApp deschisă. Persoana scrie un mesaj și folosește emoji-uri. Opțiunea de grupuri WhatsApp s-ar putea schimba
WhatsApp prelungește timpul în care poți șterge mesajele trimise. În ce perioadă le poți înlătura din conversație
Potrivit unor informații recente, WhatsApp prelungește timpul în care poți șterge mesajele trimise, o opțiune mult așteptată de utilizatori. Schimbarea a fost observată inițial de WABetaInfo. Publicația susține că WhatsApp a actualizat opțiunea Delete...
WhatsApp prelungește timpul în care poți șterge mesajele trimise. În ce perioadă le poți înlătura din conversație
PARTENERI
×