Philips Monitors a impresionat la CES 2022 Innovation Awards cu Momentum 559M1RYV. Cum arată monitorul inedit

Philips Monitors a impresionat la CES 2022 Innovation Awards cu Momentum 559M1RYV, primul monitor creat exclusiv pentru gaming Xbox. 

Publicat: 19 noiembrie 2021, 11:50
Reclamă

Philips Monitors a anunțat că monitorul Philips Momentum 559M1RYV a primit o distincție la CES 2022 Innovation Awards. Premile CES din acest an au primit un număr record de 1800 de înregistrări. Anunțul a fost făcut înainte de începerea CES 2022, cel mai mare eveniment tech din lume.

Reclamă

În 2022, CES (Consumer Electronics Show) va avea loc în Las Vegas, Statele Unite ale Americii, în perioada 5-8 ianuarie. La eveniment vor putea participa fanii și online, potrivit Yahoo News.  

Programul CES Innovation Awards a fost creat și e deținut de Consumer Technology Association (CTA). E o competiție anuală ce premiază design și idei inedite în 27 de categorii diferite. 

Philips Monitors a impresionat la CES 2022 Innovation Awards cu Momentum 559M1RYV

Produsele electronice incluse în CES Innovation Awards ce au primit cel mai mare scor primesc distincția „Best of Innovation”. Aceste scoruri sunt acordate de un juriul format din experți tech, inclusiv persoane care lucrează în media, designeri, ingineri și alții.

Produsele primesc scoruri în funcție de inovație, inginerie, funcționalitate și design. 

Reclamă
Reclamă

Philips Momentum 559M1RYV, monitorul creat pentru consola Xbox, a fost produs pentru a oferi cea mai bună experiență de gaming. Potrivit juriului, acesta a setat un nou standard pentru monitoarele create pentru următoarea generație de console. 

Monitorul de 139.7 cm are HDMI 2.1, ce permite jocurilor video să apară în rezoluție 4K, DisplayHDR 1000.  

Compania Philips Monitors a impresionat la CES 2022 Innovation Awards cu Momentum 559M1RYV. Include un design sonor realizat de ingineri din cadrul Bowers & Wilkins, companie recunoscută pentru inovații. 

„Suntem foarte mândri și recunoscători că am fost numiți CES Innovation Awards Honoree în categoria Produselor de Gaming,” a declarat Stefan Sommer, directorul de marketing din Europa. 

Dincolo de faptul că Philips Monitors a impresionat la CES 2022 Innovation Awards, numeroase alte firme au fost premiate pentru dispozitivele lor. Acestea își vor expune produsele la CES 2022. 

CES (Consumer Electronics Show) e unul dintre cele mai mari evenimente tech din lume

Început în urmă cu 54 de ani, CES e unul dintre cele mai mari evenimente tech din lume. Acesta are loc în las Vegas, din Nevada, Statele Unite ale Americii. 

În cadrul CES, numeroase companii își prezintă produsele de ultimă generație. Printre acestea se numără smartphone-uri, accesorii tech, dispozitive smart, monitoare, tastaturi etc.

În anii precedenți, înainte de momentul în care Philips Monitors a impresionat la CES 2022 Innovation Awards, la CES au fost prezentați și roboți bone sau dispozitive inovative care au surprins utilizatorii. 

La CES 2020, Apple s-a întors la eveniment pentru prima dată din anul 1992. În 2021, din cauza pandemiei, CES a fost un eveniment exclusiv virtual, ce a avut loc în perioada 11-14 ianuarie. Pentru a face față zecilor de mii de utilizatori, CES a optat pentru platforma Microsoft Teams. Video-urile au fost disponibile încă 30 de zile de la încheierea convenției, până pe 15 februarie. 

De-a lungul anilor, CES a devenit cunoscut în întreaga lume și a atras unele dintre cele mai mari și inovative companii, precum Apple și Microsoft. Philips Monitors a impresionat la CES 2022 Innovation Awards și, cel mai probabil, va avea și monitorul Momentum 559M1RYV expus la evenimentul din ianuarie 2022.

Reclamă
Te-ar mai putea interesa și
Imagine cu un router alb, cu 3 antene și grilaj de metal. Se află pe un birou alb, lângă un ghiveci alb, cu o plantă verde. Nu mulți știu care e diferența dintre router și modem. Experții au oferit sfaturi și despre unde trebuie să pui routerul Wifi
Unde trebuie să pui routerul WiFi în casă. Sfaturi pentru o conexiune mai bună
Unde trebuie să pui routerul WiFi în casă. Sfaturi pentru o conexiune mai bună
Steve Jobs, care ține în mână un iPod, pe scenă la un eveniment Apple. Apple a anunțat că oprește producția iPod
Apple oprește producția iPod după 21 de ani. Cât va mai putea fi achiziționat dispozitivul
Apple oprește producția iPod după 21 de ani. Cât va mai putea fi achiziționat dispozitivul
Laptop negru cu FIFA 22 pe ecranul alb, cu fundal gri. FIFA 22 include un echipament cu motive românești
FIFA 22 include un echipament cu motive românești. Cum arată
FIFA 22 include un echipament cu motive românești. Cum arată
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Eclipsă de Lună, de culoare sângerie, pe fundal negru, similară cu cea din mai 2022
Eclipsa de Lună din mai 2022. Când poate fi văzută Luna Sângerie
Eclipsa de Lună din mai 2022, numită și Luna Sângerie, va putea fi vizibilă și în România pentru un timp redus.  Prima eclipsă lunară a anului 2022 va avea loc în noaptea 15-16 mai,...
Eclipsa de Lună din mai 2022. Când poate fi văzută Luna Sângerie
2
Un asteroid imens ce se va apropia de Pământ, pe fundal negru
Un asteroid imens se va apropia de Pământ. Avertismentul NASA
Un asteroid imens se va apropia de Pământ joi, 28 aprilie, potrivit unui avertisment NASA, care a urmărit roca spațială „potențial periculoasă”. Un asteroid imens, „potențial periculos”, va intra în orbita Pământului joi, 28...
Un asteroid imens se va apropia de Pământ. Avertismentul NASA
3
Forme de relief Marte, în culori roșii și de portocaliu, similare cu acele urme de gheare descoperite pe Marte
„Urme de gheare” descoperite pe Marte. Ce sunt semnele de pe Planeta Roșie, de fapt
„Urme de gheare” descoperite pe Marte au uimit experții, care au surprins fenomenul deosebit pe Planeta Roșie. Marte e una dintre planetele care sunt luate în considerare pentru colonizarea umană pe viitor. În ultimii...
„Urme de gheare” descoperite pe Marte. Ce sunt semnele de pe Planeta Roșie, de fapt
4
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, îmbrăcat în hanoracul care a fost vândut la licitație
Fun
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație. Suma fantastică obținută la strângerea de fonduri
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație pentru o strângere de fonduri pentru Ucraina, ce a avut loc recent în Londra. Piesa vestimentară a fost vândută pentru o sumă fantastică, în cadrul...
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație. Suma fantastică obținută la strângerea de fonduri
5
Utilizator care curăță un telefon mobil negru, cu o bucată albă. Puțini știu cât de murdar e telefonul tău
Cât de murdar e telefonul tău, de fapt. Experții recomandă să îl cureți la fel de des pe cât te speli pe mâini
Te-ai întrebat cât de murdar e telefonul tău, de fapt? Experții trag un semnal de alarmă privind microorganismele care se pot găsi pe suprafața sa. Telefoanele mobile au devenit o parte importantă a activității...
Cât de murdar e telefonul tău, de fapt. Experții recomandă să îl cureți la fel de des pe cât te speli pe mâini
PARTENERI
×