Bill Gates a dezvăluit ce a crezut cu adevărat despre căsnicia cu Melinda. Ce a declarat despre fosta soție

Bill Gates a dezvăluit ce a crezut cu adevărat despre căsnicia cu Melinda, soția sa timp de 27 de ani, alături de care a pus bazele mai multor proiecte de miliarde.

Publicat: 4 mai 2022, 12:21
Reclamă

În vârstă de 66 de ani, Bill Gates a vorbit despre căsnicia și divorțul cu Melinda French Gates, soția sa timp de 27 de ani. Co-fondatorul Microsoft a fost intervievat de Sunday Times, la aproape 2 luni după ce Melinda, în vârstă de 57 de ani, a vorbit public despre relația lor. 

Reclamă

Melinda a dezvăluit motivele din spatele divorțului de Bill. În plus, aceasta a dezvăluit și cât de dificilă a fost perioada de despărțire, scrie People

„Și eu sufăr, în același mod ca ea,” a declarat Gates pentru Sunday Times. În cadrul interviului, miliardarul a vorbit și despre noua sa carte, How to Prevent the Next Pandemic.

Bill Gates a dezvăluit ce a crezut cu adevărat despre căsnicia cu Melinda

„Știi, am crescut împreună,” a declarat Gates despre relația cu fosta soție. „Eu eram tânăr la 38 de ani și ea era matură la 28 de ani atunci când ne-am căsătorit și, în următorii ani, din punct de vedere a aceea ce am învățat împreună, ce a funcționat, ce nu a funcționat…vreau să zic, e mai mult decât jumătate din viața mea de adult. Am făcut multe lucruri împreună.” 

Relația dintre Bill și Melinda s-a schimbat în urma divorțului, potrivit People. În ciuda obstacolelor, Bill a declarat că el se simte „norocos că o parte din relație continuă”. Bill și Melinda încă au legătură prin Bill and Melinda Gates Foundation. Cei 2 au pornit-o împreună în anul 2000. 

Reclamă
Reclamă

Elon Musk vs Bill Gates – află de ce l-a acuzat cel mai bogat om din lume pe co-fondatorul Microsoft.

În cadrul interviului, Bill Gates a dezvăluit ce a crezut cu adevărat despre căsnicia cu Melinda, dar și despre relația pe care o au acum.

„Melinda și eu…mă simt norocos că am oportunitatea să lucrez cu ea,” a declarat Bill. „Și avem întâlnirea anuală a angajaților la Fundație și Giving Pledge și întâlnirea anuală din iunie pe care o organizăm împreună.” 

În plus, miliardarul a vorbit și despre cum se simte acum că i-au crescut copiii și s-au mutat. 

„Mi-e dor de dezordine și de zgomot,” a declarat Bill. El are 3 copii cu Melinda, Jennifer, în vârstă de 26 de ani, Rory, în vârstă de 22 de ani, și Phoebe, în vârstă de 19 ani. 

Bill Gates susține că nu regretă căsnicia cu Melinda

„Cea mai mică tocmai a intrat la facultate. Întotdeauna invita minim 10 prieteni acasă. Acum că ies din pandemie și revenim la „normal”, e chiar diferit,” a declarat Gates. „Am o casă frumoasă în care se potrivesc de minune discuțiile bune. Mă simt de parcă e prea mare, de cele mai multe ori.” 

Bill Gates a dezvăluit ce a crezut și despre evoluția relației sale cu Melinda. În timp ce ea a susținut că nu ar descrie relația lor drept una de „prietenie”, Gates crede că „aș spune că așa e”. 

„Avem, știi, o relație foarte importantă, complexă, apropiată, în care am ales să lucrăm împreună. Și sunt foarte fericit că avem oportunitatea să lucrăm împreună,” a declarat Gates. 

În ciuda faptului că relația lor a devenit mai tensionată, Bill Gates a declarat că nu regretă că s-a căsătorit cu Melinda.

Michael Larson l-a îmbogățit pe Bill Gates cu zeci de miliarde de dolari – află cum a reușit.

„Fiecare căsnicie, pe măsură ce copiii pleacă de acasă, trece printr-o tranziție,” a declarat Bill Gates, ce a dezvăluit ce a crezut cu adevărat despre căsnicia cu Melinda. „Din păcate, a mea a trecut printr-o tranziție numită divorț. Dar, din punctul meu de vedere, a fost o căsnicie extraordinară. Nu aș fi schimbat-o. Știi, nu aș fi ales să mă căsătoresc cu altcineva.” 

În plus, Gates a declarat că „din punct de vedere al viitorului, nu am planuri, dar recomand cu încredere căsătoria.”

Reclamă
Te-ar mai putea interesa și
Miliardar care stă pe un iaht, cu marea pe fundal și o bluză albă. SUA e țara cu cei mai mulți miliardari
Fun
Țara cu cei mai mulți miliardari. Unde locuiesc unele dintre cele mai bogate persoane din lume
Țara cu cei mai mulți miliardari. Unde locuiesc unele dintre cele mai bogate persoane din lume
Degetul unui utilizator care închide un laptop Windows, cu butonul de închidere. Mulți se întreabă cum trebuie să închizi computerul Windows
Cum trebuie să închizi computerul Windows, de fapt. Cei mai mulți utilizatori o fac greșit
Cum trebuie să închizi computerul Windows, de fapt. Cei mai mulți utilizatori o fac greșit
Elon Musk îmbrăcat la costum în timp ce pozează la petrecerea Vanity Fair de la Gala Premiilor Oscar 2015 a delcarat în prezent că a cumpărat Twitter cu 44 de miliarde de dolari
Fun
Ce companii deține Elon Musk. Lista afacerilor celui mai bogat om din lume
Ce companii deține Elon Musk. Lista afacerilor celui mai bogat om din lume
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Eclipsă de Lună, de culoare sângerie, pe fundal negru, similară cu cea din mai 2022
Eclipsa de Lună din mai 2022. Când poate fi văzută Luna Sângerie
Eclipsa de Lună din mai 2022, numită și Luna Sângerie, va putea fi vizibilă și în România pentru un timp redus.  Prima eclipsă lunară a anului 2022 va avea loc în noaptea 15-16 mai,...
Eclipsa de Lună din mai 2022. Când poate fi văzută Luna Sângerie
2
Un asteroid imens ce se va apropia de Pământ, pe fundal negru
Un asteroid imens se va apropia de Pământ. Avertismentul NASA
Un asteroid imens se va apropia de Pământ joi, 28 aprilie, potrivit unui avertisment NASA, care a urmărit roca spațială „potențial periculoasă”. Un asteroid imens, „potențial periculos”, va intra în orbita Pământului joi, 28...
Un asteroid imens se va apropia de Pământ. Avertismentul NASA
3
Forme de relief Marte, în culori roșii și de portocaliu, similare cu acele urme de gheare descoperite pe Marte
„Urme de gheare” descoperite pe Marte. Ce sunt semnele de pe Planeta Roșie, de fapt
„Urme de gheare” descoperite pe Marte au uimit experții, care au surprins fenomenul deosebit pe Planeta Roșie. Marte e una dintre planetele care sunt luate în considerare pentru colonizarea umană pe viitor. În ultimii...
„Urme de gheare” descoperite pe Marte. Ce sunt semnele de pe Planeta Roșie, de fapt
4
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, îmbrăcat în hanoracul care a fost vândut la licitație
Fun
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație. Suma fantastică obținută la strângerea de fonduri
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație pentru o strângere de fonduri pentru Ucraina, ce a avut loc recent în Londra. Piesa vestimentară a fost vândută pentru o sumă fantastică, în cadrul...
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație. Suma fantastică obținută la strângerea de fonduri
5
Utilizator care curăță un telefon mobil negru, cu o bucată albă. Puțini știu cât de murdar e telefonul tău
Cât de murdar e telefonul tău, de fapt. Experții recomandă să îl cureți la fel de des pe cât te speli pe mâini
Te-ai întrebat cât de murdar e telefonul tău, de fapt? Experții trag un semnal de alarmă privind microorganismele care se pot găsi pe suprafața sa. Telefoanele mobile au devenit o parte importantă a activității...
Cât de murdar e telefonul tău, de fapt. Experții recomandă să îl cureți la fel de des pe cât te speli pe mâini
PARTENERI
×