UseIT.ro e lider în categoria IT&C în luna august, cu 612.148 vizitatori unici

Studiul de Audiență și Trafic Internet a publicat rezultatele obținute de site-urile web din România în luna august. Site-ul UseIT.ro e lider în categoria IT&C în luna august 2023, cu 612.148 vizitatori unici.

Publicat: 1 septembrie 2023, 14:42
Reclamă

UseIT.ro e site-ul unde găsești știri despre tehnologie, software, gadget-uri și mediul digital. Potrivit SATI (Studiului de Audiență și Trafic Internet), platforma este lider în luna august 2023. De asemenea, Grupul Intact Media s-a clasat pe primul loc în SATI, cu 17.994.111 vizitatori unici, în luna august.

UseIT.ro, lider în categoria IT&C în luna august 2023. Intact Media Group, lider între editori

  • Grupul Intact Media s-a clasat pe primul loc în SATI
  • ObservatorNews este lider al site-urilor și al aplicațiilor de știri generale
  • a1.ro, site-ul numărul 1 din categoria Divertisment
  • UseIT, lider in categoria IT&C pe luna august
ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Studiul de Audiență și Trafic Internet a publicat rezultatele obținute de site-urile web din România în luna august. Potrivit măsurătorilor, Grupul Intact Media continuă să obțină rezultate de top și rămâne cel mai mare jucator pe piața digitală autohtonă.

UseIT.ro este site-ul unde utilizatorii găsesc cele mai noi știri despre tehnologie și mediul digital. Lansările momentului în materie de gadget-uri sau informații inedite despre cele mai noi descoperiri și inovații din domeniul tehnologiei sunt disponibile aici pentru pasionații de IT&C.

În luna august a anului 2023, site-ul de tehnologie s-a clasat pe prima poziție în categoria din care face parte. Platforma a fost vizitată de 612.148 vizitatori unici.

Reclamă

UseIT.ro e lider în categoria IT&C, dar nu e singurul site al Grupului Intact Media care și-a adjudecat prima poziție în categoria din care face parte.

Conform datelor SATI, 3.514.375 vizitatori unici au accesat site-ul a1.ro în luna august 2023. A1.ro e platforma de video entertainment care le aduce fanilor Antena 1 cele mai noi știri despre show-urile și vedetele lor preferate, e lider în luna august în categoria Divertisment.

ObservatorNews.ro este lider al site-urilor de știri generale și al aplicațiilor, cu 8.302.334, respectiv 104.748 vizitatori unici, potrivit SATI.

Mulțumim publicului care alege zilnic conținutul oferit de platformele Intact Media Group drept sursă de știri și entertainment!

Despre Intact Media Group

Din Intact Media Group fac parte site-urile: a1.ro, ObservatorNews.ro, SpyNews.ro, AS.ro, CaTine.ro, MediCOOL.ro, DeParinti.ro, antena3.ro, RadioZU.ro, ZUTV.ro, AntenaStars.ro, TVHappy.ro, retetefeldefel.ro, UseIT.ro, HelloTaste.ro și aplicațiile Antena 1 și ObservatorNews.

Despre SATI

SATI reprezintă Studiul de Audiența și Trafic Internet, care măsoară audiența, traficul și profilele sociodemografice ale site-urilor web.

RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Virus cu albastru și portocaliu, similar cu unele dintre cele mai periculoase virusuri din istorie
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
Experții trag un semnal de alarmă despre boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni și deja a făcut 2 victime.  Un nou raport sugerează că o boală prionică fatală ar fi...
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
2
Elon Musk și fiul lui, X, pe scenă la evenimentul Time, decembrie 2021. Mulți s-au întrebat cine sunt mamele copiilor lui Elon Musk
Ce i-ar sfătui Elon Musk pe copiii săi atunci când vine vorba de carieră. Miliardarul și-a dezvăluit îngrijorarea
Te-ai întrebat ce i-ar sfătui Elon Musk pe copiii săi atunci când vine vorba de alegerea carierei? Inteligența artificială a schimbat răspunsul miliardarului. Recent, Elon Musk și-a exprimat îngrijorarea legată de inteligența artificială și...
Ce i-ar sfătui Elon Musk pe copiii săi atunci când vine vorba de carieră. Miliardarul și-a dezvăluit îngrijorarea
3
Mânerul din plafonul gri al mașinii, care e ținut de un pasager
Fun
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
Puțini știu la ce folosește mânerul din plafonul mașinii, pe care mulți pasageri îl folosesc nu pentru rolul său original. Unele componente ale mașinii au roluri specifice, pe care nici măcar șoferii nu le...
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
4
Bărbat care poartă un dispozitiv pe piept, cu pieptul la vedere și o bluză argintie, pentru a ilustra dispozitivul cu inteligență artificială
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
Ai Pin e ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul, prin diferite funcții inedite, ce ar eficientiza utilizarea dispozitivului.  Ai Pin e un mic computer ce se poate atașa de bluză, ce are...
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
5
Imagine cu planeta Marte și sute de „păianjeni” de pe suprafața planetei roșii
Sute de „păianjeni” au fost descoperiți într-un „oraș incaș” de pe Marte. Imaginile care au uimit cercetătorii
Sute de „păianjeni” au fost descoperiți într-un „oraș incaș” de pe Marte, în imagini de satelit care au uimit experții. Într-o nouă imagine surprinsă de Agenția Spațială Europeană apar formațiuni care arată ca niște...
Sute de „păianjeni” au fost descoperiți într-un „oraș incaș” de pe Marte. Imaginile care au uimit cercetătorii
PARTENERI
×