Cum poți ascunde conversațiile WhatsApp. Ce funcție a introdus platforma

Te-ai întrebat vreodată cum poți ascunde conversațiile WhatsApp? Platforma introduce numeroase noi schimbări, printre care se numără și abilitatea de a ascunde unele chat-uri, fără ca acestea să apară iar în ecranul principal. 

Publicat: 5 noiembrie 2021, 11:56
Reclamă

Unii utilizatori WhatsApp vor să își ascundă conversațiile. Până acum, ei nu aveau multe opțiuni prin care acele chat-uri să rămână ascunse chiar și după ce primeau un nou mesaj. Recent, contul oficial WhatsApp de pe Twitter a publicat un mesaj prin care a anunțat o nouă funcție ce permite ascunderea conversațiilor.

Reclamă

Ei puteau ascunde unele conversații în arhivă, scrie Marca. Aceste chat-uri reveneau în pagina principală, la începutul listei, cu fiecare nou mesaj primit. 

Acum, o nouă funcție permite ascunderea lor permanentă într-un fișier separat. 

Ce funcție nouă introduce WhatsApp 

WhatsApp a introdus o funcție prin care utilizatorii pot ascunde chat-urile într-un fișier separat. Conversațiile arhivate nu vor mai apărea în secțiunea principală, potrivit Business Insider

„Am auzit că utilizatorii vor ca mesajele lor arhivate să rămână ascunse în fișierul Archived Chats (Conversații Arhivate), în loc să se mute înapoi în lista principală de conversații atunci când e primit un nou mesaj,” au scris reprezentanții companiei WhatsApp pe Twitter despre cum poți ascunde conversațiile pe platformă. 

Reclamă
Reclamă

„Noile setări Archived Chats ajută ca orice conversație care a fost arhivată acum va sta în fișierul Archived Chats, chiar dacă un nou mesaj e primit în acea conservație,” a continuat mesajul pe Twitter. 

În ultimele luni, WhatsApp a anunțat introducerea mai multor funcții cerute de utilizatori de-a lungul timpului. Dincolo de cum poți ascunde conversațiile în WhatsApp, platforma vrea acum să permite folosirea serviciilor sale fără un telefon.

Până acum, utilizatorii aveau nevoie de un smartphone pentru a putea folosi WhatsApp. Acesta era dispozitivul principal. Platforma vrea să schimbe această regulă, dar nu se știe exact când va fi modificată.

În plus, WhatsApp permite acum utilizatorilor să participe la o conversație de grup după ce aceasta a început. Până acum, utilizatorii nu se puteau alătura unui astfel de apel după ce acesta începuse.

WhatsApp e una dintre cele mai folosite platforme din lume. Potrivit unor rapoarte, are peste 2 miliarde de utilizatori la nivel mondial. În anul 2014, compania a fost cumpărată de gigantul tech Facebook, pentru 19.3 miliarde de dolari. În unele țări, a devenit principala platformă de conversații online. Printre aceste regiuni se numără și unele țări din Europa și America de Sud.

Cum poți ascunde conversațiile WhatsApp

Dacă vrei ca mesajele tale dintr-o conversație să rămână în fișierul chat-urilor arhivate, trebuie să urmezi câțiva pași simpli. Atunci când vine vorba despre cum poți ascunde conversațiile WhatsApp, procesul e rapid.

Deschide aplicație WhatsApp, după care accesează More options (Mai multe opțiuni) în secțiunea Chats. Selectează Chats, după care Chats history (Istoricul conversațiilor) și Archive all chats (Arhivează toate conversațiile). 

Dacă vrei să incluzi o singură conversație în Archived Chats, trebuie doar să ții apăsat pe chat-ul pe care vrei să îl ascunzi. 

Dacă ascunzi o conversație WhatsApp, nu vei mai primi notificări despre aceste chat-uri decât în unele situații, precum menționarea de către un alt participant.  

Dincolo de cum poți ascunde conversațiile WhatsApp, utilizatorii care vor să folosească această funcție pot schimba oricând setările prin accesarea secțiunii chat-urilor arhivate. 

Reclamă
Te-ar mai putea interesa și
Hacker care lucrează pe un laptop, într-o cameră de circuite. Există numeroase secrete de securitate cibernetică ale hackerilor
Secrete de securitate cibernetică ale hackerilor. Cum îți poți proteja dispozitivele
Secrete de securitate cibernetică ale hackerilor. Cum îți poți proteja dispozitivele
Degetul unui utilizator care închide un laptop Windows, cu butonul de închidere. Mulți se întreabă cum trebuie să închizi computerul Windows
Cum trebuie să închizi computerul Windows, de fapt. Cei mai mulți utilizatori o fac greșit
Cum trebuie să închizi computerul Windows, de fapt. Cei mai mulți utilizatori o fac greșit
Imagine cu un router alb, cu 3 antene și grilaj de metal. Se află pe un birou alb, lângă un ghiveci alb, cu o plantă verde. Nu mulți știu care e diferența dintre router și modem. Experții au oferit sfaturi și despre unde trebuie să pui routerul Wifi
Unde trebuie să pui routerul WiFi în casă. Sfaturi pentru o conexiune mai bună
Unde trebuie să pui routerul WiFi în casă. Sfaturi pentru o conexiune mai bună
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Eclipsă de Lună, de culoare sângerie, pe fundal negru, similară cu cea din mai 2022
Eclipsa de Lună din mai 2022. Când poate fi văzută Luna Sângerie
Eclipsa de Lună din mai 2022, numită și Luna Sângerie, va putea fi vizibilă și în România pentru un timp redus.  Prima eclipsă lunară a anului 2022 va avea loc în noaptea 15-16 mai,...
Eclipsa de Lună din mai 2022. Când poate fi văzută Luna Sângerie
2
Un asteroid imens ce se va apropia de Pământ, pe fundal negru
Un asteroid imens se va apropia de Pământ. Avertismentul NASA
Un asteroid imens se va apropia de Pământ joi, 28 aprilie, potrivit unui avertisment NASA, care a urmărit roca spațială „potențial periculoasă”. Un asteroid imens, „potențial periculos”, va intra în orbita Pământului joi, 28...
Un asteroid imens se va apropia de Pământ. Avertismentul NASA
3
Forme de relief Marte, în culori roșii și de portocaliu, similare cu acele urme de gheare descoperite pe Marte
„Urme de gheare” descoperite pe Marte. Ce sunt semnele de pe Planeta Roșie, de fapt
„Urme de gheare” descoperite pe Marte au uimit experții, care au surprins fenomenul deosebit pe Planeta Roșie. Marte e una dintre planetele care sunt luate în considerare pentru colonizarea umană pe viitor. În ultimii...
„Urme de gheare” descoperite pe Marte. Ce sunt semnele de pe Planeta Roșie, de fapt
4
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, îmbrăcat în hanoracul care a fost vândut la licitație
Fun
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație. Suma fantastică obținută la strângerea de fonduri
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație pentru o strângere de fonduri pentru Ucraina, ce a avut loc recent în Londra. Piesa vestimentară a fost vândută pentru o sumă fantastică, în cadrul...
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație. Suma fantastică obținută la strângerea de fonduri
5
Utilizator care curăță un telefon mobil negru, cu o bucată albă. Puțini știu cât de murdar e telefonul tău
Cât de murdar e telefonul tău, de fapt. Experții recomandă să îl cureți la fel de des pe cât te speli pe mâini
Te-ai întrebat cât de murdar e telefonul tău, de fapt? Experții trag un semnal de alarmă privind microorganismele care se pot găsi pe suprafața sa. Telefoanele mobile au devenit o parte importantă a activității...
Cât de murdar e telefonul tău, de fapt. Experții recomandă să îl cureți la fel de des pe cât te speli pe mâini
PARTENERI
×