Samsung Galaxy S22 a ajuns pe Internet înainte de lansarea oficială. Cum arată și ce preț au telefoanele din noua serie

Seria Samsung Galaxy S22 a ajuns pe Internet înainte de dezvăluirea oficială, ce va avea loc în cadrul evenimentului Samsung Galaxy Unpacked 2022, de pe 9 februarie.

Publicat: 27 ianuarie 2022, 12:12
Reclamă

Detalii despre noua serie Galaxy S22, alături de imagini, au apărut pe Internet cu aproape 2 săptămâni înainte de dezvăluirea oficială. Aceasta va avea loc în cadrul evenimentului Samsung Galaxy Unpacked 2022, ce va fi transmis și pe site-ul oficial al companiei.

Reclamă

Înainte ca aceste informații să ajungă pe Internet, au apărut numeroase zvonuri despre noua serie a gigantului tech din Coreea de Sud, potrivit Android Police.

Unele dintre ele par să fi fost confirmate cu această nouă scurgere de informații, dar nimic nu e sigur până la lansarea oficială.

Samsung Galaxy S22 a ajuns pe Internet înainte de lansarea oficială

Seria Samsung Galaxy S22 va fi dezvăluită oficial la începutul lunii februarie. Acum, fanii au avut parte de informații și imagini cu viitoarele smartphone-uri din serie, ce au ajuns pe Internet.

Potrivit GSMArena, design-ul smartphone-urilor nu are schimbări notabile față de seria precedentă, S21. S22, S22+ și S22 Ultra au fie procesor Snapdragpn 8 Gen 1 (sau Exynos 2200 în Europa). În plus, toate dispozitivele au un model de bază cu 8GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. 

Reclamă
Reclamă

Samsung Galaxy S22 a ajuns pe Internet, alături de specificațiile tehnice. Toate smartphone-urile din gamă au rezistență la apă IP68, recunoaștere facială, PowerShare wireless, senzor de amprentă în display. 

Ce specificații tehnice are Samsung Galaxy S22

Dincolo de elementele similare între cele 3 dispozitive, există și câteva diferențe notabile. Variantele S22 și S22+ au fiecare un model cu 256 GB spațiu de stocare, dar sunt disponibile doar cu 8GB RAM. S22 are un ecran OLED de 6.1 inchi și o baterie de 3.700 mAh.  

S22 are un sistem cu 3 camere (50 MP, 12 MP și 10 MP pe spate) și o cameră selfie de 10 MP. 

Ce specificații tehnice are Samsung Galaxy S22+ 

Acum că Samsung Galaxy S22 a ajuns pe Internet, fanii au observat că modele S22 și S22+ au elemente similare. S22+ are un ecran OLED de 6.6 inchi (spre deosebire de S22, de 6.1 inchi) și baterie de 4.500 mAh. 

Ambele dispozitive sunt disponibile în 3 culori – negru, alb, roz auriu și verde, potrivit scurgerii de informații despre Samsung Galaxy S22, ce a ajuns pe Internet.  

Cum arată Galaxy S22 Ultra

Modelul Ultra din seria Samsung Galaxy S22, ce a ajung pe Internet, a atras atenția. Smartphone-ul include elemente Note (schimbare ce a fost confirmată și de TM Roh). Modelul are 12 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare. Varianta din 2021 oferea și o versiune cu 16 GB RAM, dar aceasta nu pare să fie disponibilă acum. Recent, Samsung a publicat și un teaser pentru dispozitivul Ultra.

Samsung Galaxy Ultra are o baterie de 5.000 mAh și un sistem de 4 camere. Senzorul principal are 108 MP, alături de o cameră de 12 MP și alte 2 telefoto de 10 MP. Camera selfie are 40 MP: 

Dincolo de variantele de culori oferite pentru celelalte 2 dispozitive, S22 și S22+, Ultra poate fi achiziționat și în roșu închis, potrivit scurgerii de informații despre Samsung Galaxy S22, ce a ajuns pe Internet.

Ce preț au telefoanele din seria Samsung Galaxy S22 

Potrivit informațiilor neoficiale despre Samsung Galaxy S22 ce au ajuns pe Internet, S22 cu 128 GB spațiu de stocare costă 849 de euro.

Modelul de bază S22+ costă 1.049 de euro, pe când varianta de bază Ultra costă 1.249 de euro. Modelul de 512 GB a S22 Ultra costă 1.449 de euro.

Seria Samsung Galaxy S22 va fi dezvăluită oficial în cadrul Samsung Galaxy Unpacked. Rămâne de văzut dacă informațiile neoficiale ce au ajuns pe Internet vor fi confirmate pe 9 februarie.

Reclamă
Te-ar mai putea interesa și
Telefon Samsung Galaxy S10, pe albastru, într-o imagine macro. Unele telefoane Samsung Galaxy S au fost acuzate că influențau performanța aplicațiilor
Samsung a creat un senzor de 200 MP. În ce smartphone ar putea fi introdus
Samsung a creat un senzor de 200 MP. În ce smartphone ar putea fi introdus
Utilizator care ține în mână două telefoane Google Pixel 4. Două opțiuni exclusive Google Pixel au fost dezactivate. În curând, Google va lansat Pixel 6A, ce nu va avea o funcționalitate importantă
Pixel 6A nu va avea o funcționalitate importantă a telefonului Pixel 6. La ce senzor a renunțat Google
Pixel 6A nu va avea o funcționalitate importantă a telefonului Pixel 6. La ce senzor a renunțat Google
Evenimentul Google I/O 2022, 11 mai 2022, cu imagini cu Pixel 7 și Pixel 7 Pro, de culoare albă, pe 2 ecrane și un telefon
Google I/O 2022: Gigantul tech a dezvăluit noi telefoane Pixel și Pixel smartwatch
Google I/O 2022: Gigantul tech a dezvăluit noi telefoane Pixel și Pixel smartwatch
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Eclipsă de Lună, de culoare sângerie, pe fundal negru, similară cu cea din mai 2022
Eclipsa de Lună din mai 2022. Când poate fi văzută Luna Sângerie
Eclipsa de Lună din mai 2022, numită și Luna Sângerie, va putea fi vizibilă și în România pentru un timp redus.  Prima eclipsă lunară a anului 2022 va avea loc în noaptea 15-16 mai,...
Eclipsa de Lună din mai 2022. Când poate fi văzută Luna Sângerie
2
Un asteroid imens ce se va apropia de Pământ, pe fundal negru
Un asteroid imens se va apropia de Pământ. Avertismentul NASA
Un asteroid imens se va apropia de Pământ joi, 28 aprilie, potrivit unui avertisment NASA, care a urmărit roca spațială „potențial periculoasă”. Un asteroid imens, „potențial periculos”, va intra în orbita Pământului joi, 28...
Un asteroid imens se va apropia de Pământ. Avertismentul NASA
3
Forme de relief Marte, în culori roșii și de portocaliu, similare cu acele urme de gheare descoperite pe Marte
„Urme de gheare” descoperite pe Marte. Ce sunt semnele de pe Planeta Roșie, de fapt
„Urme de gheare” descoperite pe Marte au uimit experții, care au surprins fenomenul deosebit pe Planeta Roșie. Marte e una dintre planetele care sunt luate în considerare pentru colonizarea umană pe viitor. În ultimii...
„Urme de gheare” descoperite pe Marte. Ce sunt semnele de pe Planeta Roșie, de fapt
4
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, îmbrăcat în hanoracul care a fost vândut la licitație
Fun
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație. Suma fantastică obținută la strângerea de fonduri
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație pentru o strângere de fonduri pentru Ucraina, ce a avut loc recent în Londra. Piesa vestimentară a fost vândută pentru o sumă fantastică, în cadrul...
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație. Suma fantastică obținută la strângerea de fonduri
5
Utilizator care curăță un telefon mobil negru, cu o bucată albă. Puțini știu cât de murdar e telefonul tău
Cât de murdar e telefonul tău, de fapt. Experții recomandă să îl cureți la fel de des pe cât te speli pe mâini
Te-ai întrebat cât de murdar e telefonul tău, de fapt? Experții trag un semnal de alarmă privind microorganismele care se pot găsi pe suprafața sa. Telefoanele mobile au devenit o parte importantă a activității...
Cât de murdar e telefonul tău, de fapt. Experții recomandă să îl cureți la fel de des pe cât te speli pe mâini
PARTENERI
×