iPad Pro 2022 a apărut pe un site înainte de lansarea oficială. Ce au observat fanii imediat

iPad Pro 2022 a apărut pe un site cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială, spre surprinderea fanilor Apple. Dezvăluirea oficială va avea loc în cadrul evenimentului oficial Apple, ce va avea loc în septembrie.

Publicat: 6 septembrie 2022, 7:23
Reclamă

Apple pregătește evenimentul mult așteptat din septembrie 2022. Cu doar câteva zile înainte de evenimentul Far Out, pe Internet au apărut numeroase zvonuri despre viitoarele dispozitive. În plus, acum a fost dezvăluit și noul model iPad Pro 2022. 

Potrivit MacRumors, Optus, un vânzător din Australia, deja a pus pe site iPad Pro 2022, în inventarul online. 

Potrivit surselor, acesta e un model iPad Pro de 11 inchi, de a 4-a generație. Are 512 GB spațiu de stocare, conectivitate LTE. A fost pus în inventar la un preț de 2.100 de dolari australieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

iPad Pro 2022 a apărut pe un site înainte de lansarea oficială

Dispozitivul e următoarea generație după iPad Pro-ul de 11 inchi de acum, ce a fost alnsat în anul 2021. Acesta apare în inventarul Optus separat și are un preț cu 200 de dolari australieni mai mic decât versiunea viitoare. 

Fanii au fost surprinși că iPad Pro 2022 a apărut pe un site atât de aproape de lansare. Mai mulți clienți Optus ar fi reușit chiar să comande aceste iPad-uri noi misterioase. Acest lucru a fost posibil din cauza unei erori ce apare când comenzile sunt depuse prin personalul de vânzări al companiei. 

Reclamă
Reclamă

Potrivit unui client, după câteva zile de la efectuarea comenzii, el a fost anunțat că trebuie să aștepte 2 săptămâni pentru ca dispozitivul să fie livrat. Ulterior, Optus i-ar fi schimbat comanda cu echivalentul de a 3-a generație. Magazinul a spus doar că modelul de a 4-a generație nu mai e pe stoc, nu că acesta nu ar fi disponibil încă. 

iPad Pro 2022 a apărut pe un site a apărut la doar câteva zile înainte de evenimentul oficial Apple, de pe 7 septembrie. 

Ce dispozitive vor fi lansate în cadrul evenimentului Apple de pe 7 septembrie 2022

Se pare că Apple a început să înregistreze video-uri pentru evenimentul din septembrie 2022 la începutul lunii august. Compania va organiza evenimentul pe 7 septembrie 2022. Acesta va purta numele de Far Out. 

Iată ce produse ar putea fi dezvăluite la evenimentul Apple din luna septembrie 2022: 

Seria iPhone 14

În ultimele luni, au apărut numeroase informații neoficiale despre următoarea generație de dispozitive iPhone. Pentru seria 14, specialiștii nu se așteaptă la schimbări semnificative, ci la unele îmbunătățiri notabile. 

Pe viitor, Apple ar putea elimina parolele cu iOS 16 și macOS Ventura – află ce le-ar înlocui.

Potrivit zvonurilor, modelele ar putea avea ecrane de 6.1 și 6.7 inchi. Acestea sunt similare cu ecranul iPhone 13 și iPhone 13 Pro Max. 

E posibil ca una dintre cele mai mari schimbări de design să fie sistemul de camere de pe spatele dispozitivului. La nivel de specificații, specialiștii anticipează ca iPhone-urile care nu fac parte din categoria Pro să aibă cip A15. E posibil, însă, ca acesta să aibă îmbunătățiri față de fosta generație. 

iPad și iPad Pro

iPad Pro 2022 a apărut pe un site cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială din cadrul evenimentului Far Out. Au apărut numeroase zvonuri despre aceste dispozitive în ultimele luni. 

În numeroși ani, noile modele iPad au fost dezvăluite în același eveniment ca iPhone. E posibil ca și evenimentul Apple din septembrie 2022 să urmeze acest tipar. Astfel, cea de-a 10-a generație iPad ar putea avea un design nou. 

E posibil ca dispozitivele să fie dotate și cu Apple Pencil 2. Designul tabletei ar putea fi schimbat semnificativ, pentru ca aceasta să se potrivească mai bine cu noua estetică a gigantului tech. 

Seria Apple Watch 8 

Mulți experți cred că, alături de noua serie iPhone, Apple va dezvălui și următoarea serie Apple Watch. E posibil ca linia să introducă și o versiune Pro, alături de cea standard și de Apple Watch SE. 

Informațiile neoficiale susțin că versiunea standard nu va avea schimbări notabile la nivelul designului. E posibil, însă, ca Apple să introducă și o mărime mai mare, de 47 de milimetri. Aceasta ar fi varianta Pro din seria de ceasuri smart.

Reclamă
Te-ar mai putea interesa și
Dispozitiv iPad care stă pe o masă galbenă. Find My e opțiunea care triplează durata bateriei dispozitivului iPad
Schimbarea iPad Pro așteptată de fani. Ce funcție inedită ar putea avea noul dispozitiv Apple
Schimbarea iPad Pro așteptată de fani. Ce funcție inedită ar putea avea noul dispozitiv Apple
Utilizatoare care are un iPhone ăn mână, cu ecranul deschis. Ea poartă pantaloni bej. O schimbare importantă ar putea fi introdusă pentru următoarele modele iPhone
Funcția iPhone care te poate proteja online. Ce opțiune recomandă experții să activezi acum
Funcția iPhone care te poate proteja online. Ce opțiune recomandă experții să activezi acum
Logo magazin Apple din China. Evenimentul Apple din septembrie 2022 ar putea aduce noua serie iPhone
SUA dau în judecată Apple. Gigantul tech e acuzat de monopolizarea pieței de smartphone-uri
SUA dau în judecată Apple. Gigantul tech e acuzat de monopolizarea pieței de smartphone-uri
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Elon Musk, pe covorul roșu la MET Gala 2022, îmbrăcat într-un costum negru, cu o cămașă albă. Cel mai bogat personaj fictiv are o avere mai mare decât a lui Musk
Fun
Elon Musk prezice un viitor fără joburi. Cum vor supraviețui oamenii atunci, potrivit miliardarului
Elon Musk prezice un viitor fără joburi, în care oamenii ar trăi într-un sistem bazat pe un „venit universal ridicat”. Elon Musk a realizat mai multe predicții în ultimii ani despre impactul inteligenței artificiale...
Elon Musk prezice un viitor fără joburi. Cum vor supraviețui oamenii atunci, potrivit miliardarului
2
Femeie blondă îmbrăcată în gri care își acoperă gura, pentru a ilustra cât de periculoasă e încălzirea globală
Singurele țări care au aerul curat, potrivit OMS. Doar 7 state îndeplinesc condițiile necesare
OMS a dezvăluit care sunt singurele țări care au aerul curat potrivit standardelor legate de calitate și poluarea cu microparticule.  OMS (Organizația Mondială a Sănătății) a dezvăluit că doar 7 dintre cele 134 de...
Singurele țări care au aerul curat, potrivit OMS. Doar 7 state îndeplinesc condițiile necesare
3
Elon Musk, Met Gala 2022, îmbrăcat în costum. Recent, avertismentul lui Elon Musk despre economie a fost publicat pe Twitter
Elon Musk a recunoscut că folosește ketamină „cu rețetă”. De ce crede miliardarul că investitorii i-ar susține obiceiul
Elon Musk a recunoscut că folosește ketamină pe care o ia cu rețetă și crede că investitorii ar trebui să îi susțină obiceiul. Elon Musk susține că „aproape tot timpul” nu folosește medicamente atunci...
Elon Musk a recunoscut că folosește ketamină „cu rețetă”. De ce crede miliardarul că investitorii i-ar susține obiceiul
4
Femeie care e vaccinată de o doctoriță în mâna stângă, ambele purtând mască, pentru a ilustra ce e „boala x”
Virusul pe care îl au 95% dintre oameni. Ce poate face în corpul uman
Virusul pe care îl au 95% dintre oameni nu are vaccin momentan, dar un studiu recent a scos la iveală vulnerabilitățile sale.  Prin identificarea vulnerabilităților virusului Epstein-Barr (EBV), experții speră să găsească un vaccin...
Virusul pe care îl au 95% dintre oameni. Ce poate face în corpul uman
5
Familie cu un bărbat, o femeie și un copil care se joacă, pe canapea, pentru a ilustra cele mai fericite țări din lume în 2023
Fun
Cele mai fericite țări din lume în 2024. Pe ce poziție se află România în top
Raportul Mondial al Fericirii a dezvăluit iar care sunt cele mai fericite țări din lume pentru 2024, cu schimbări notabile în top față de anii precedenți. Ca în fiecare an, Raportul Mondial al Fericirii...
Cele mai fericite țări din lume în 2024. Pe ce poziție se află România în top
PARTENERI
×