Jocuri PlayStation Plus din februarie 2022. Ce titluri vor fi disponibile gratuit

Sony a anunțat la ce jocuri PlayStation Plus din februarie 2022 vor avea acces jucătorii. Cele 3 titluri au atras deja atenția pe Internet.

Publicat: 31 ianuarie 2022, 15:44
Reclamă

Au fost dezvăluite cele 3 jocuri ce vor fi disponibile gratuit pentru abonații PlayStation Plus în luna februarie 2022, cu doar câteva zile înainte de lansarea lor oficială pe serviciu. În ultimele luni, titlurile incluse în abonament au fost apreciate de jucători.

Reclamă

Pentru luna ianuarie 2022, abonații PlayStation Plus au fost foarte încântați de selecția oferită. Unul dintre jocuri, Deep Rock Galactic, a strâns milioane de jucători în doar câteva săptămâni.

Spre deosebire de luna ianuarie, jocurile PlayStation Plus din luna februarie au atras și critici, potrivit ComicBook.com.

Jocuri PlayStation Plus din februarie 2022

Pentru luna februarie 2022, abonații PlayStation Plus vor avea acces gratuit la 3 jocuri video: Planet Coaster: Console Edition, UFC 4 și Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure. 

Unele dintre acestea au fost criticate pe Internet, pe când alți utilizatori au fost încântați de oferta din această luni, potrivit DigitalSpy

Reclamă
Reclamă

Iată la ce jocuri PlayStation Plus vor avea acces gratuit abonații din februarie 2022: 

Planet Coaster: Console Edition

În luna februarie, abonații PlayStation Plus vor avea acces la varianta PlayStation 5 a jocului Planet Coaster: Console Edition. Chiar și jucătorii care nu au PS5 momentan îl pot accesa, pentru a fi jucat atunci când fac rost de noul sistem. Sony va produce mai multe console PlayStation 4 din cauza deficitului PS5.

Titlul e similar cu jocuri precum Rollercoaster Tycoon și Theme Park World. Acesta permite utilizatorilor să creeze și să gestioneze un parc de distracții, timp în care se asigură că clienții lor sunt mulțumiți. 

UFC 4

Printre cele 3 jocuri PlayStation Plus din februarie 2022 se numără UFC 4, dezvoltat de EA Sports. Acesta e ultimul titlu din seria de jocuri video cu arte marțiale mixte.

Jucătorii își pot crea un personaj cu ajutorul căruia pot juca în Modul Carieră și pot participa la turnee de campionat. Titlul e disponibil și pe consolele PS4. 

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure e diferit față de Tiny Tina’s Wonderlands, ce e o extensie DLC pentru titlul Bordelands 2 (una dintre cele mai cunoscute serii lansate în ultimii ani), ce va fi lansat în curând. 

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure îmbină grafica similară cu cea din revistele de benzi desenate cu elemente fantastice mai macabre. 

Cele 3 jocuri PlayStation Plus vor fi disponibile din 1 februarie până pe 1 martie 2022. Ele pot fi jucate gratuit de abonații PlayStation Plus. Serviciul permite utilizatorilor să se joace online și să își gestioneze fișierele în sistemul cloud. 

Jucătorii pot accesa gratuit aceste jocuri cât timp au un abonament activ. În luna ianuarie 2022, oferta PlayStation Plus 2022 a inclus Deep Rock Galactic, Dirt 5 și Persona 5 Strikers. Dintre toate cele 3, Deep Rock Galactic a avut cel mai mare succes, cu milioane de fani în întreaga lume.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Eclipsă de Lună, de culoare sângerie, pe fundal negru, similară cu cea din mai 2022
Eclipsa de Lună din mai 2022. Când poate fi văzută Luna Sângerie
Eclipsa de Lună din mai 2022, numită și Luna Sângerie, va putea fi vizibilă și în România pentru un timp redus.  Prima eclipsă lunară a anului 2022 va avea loc în noaptea 15-16 mai,...
Eclipsa de Lună din mai 2022. Când poate fi văzută Luna Sângerie
2
Un asteroid imens ce se va apropia de Pământ, pe fundal negru
Un asteroid imens se va apropia de Pământ. Avertismentul NASA
Un asteroid imens se va apropia de Pământ joi, 28 aprilie, potrivit unui avertisment NASA, care a urmărit roca spațială „potențial periculoasă”. Un asteroid imens, „potențial periculos”, va intra în orbita Pământului joi, 28...
Un asteroid imens se va apropia de Pământ. Avertismentul NASA
3
Forme de relief Marte, în culori roșii și de portocaliu, similare cu acele urme de gheare descoperite pe Marte
„Urme de gheare” descoperite pe Marte. Ce sunt semnele de pe Planeta Roșie, de fapt
„Urme de gheare” descoperite pe Marte au uimit experții, care au surprins fenomenul deosebit pe Planeta Roșie. Marte e una dintre planetele care sunt luate în considerare pentru colonizarea umană pe viitor. În ultimii...
„Urme de gheare” descoperite pe Marte. Ce sunt semnele de pe Planeta Roșie, de fapt
4
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, îmbrăcat în hanoracul care a fost vândut la licitație
Fun
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație. Suma fantastică obținută la strângerea de fonduri
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație pentru o strângere de fonduri pentru Ucraina, ce a avut loc recent în Londra. Piesa vestimentară a fost vândută pentru o sumă fantastică, în cadrul...
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație. Suma fantastică obținută la strângerea de fonduri
5
Utilizator care curăță un telefon mobil negru, cu o bucată albă. Puțini știu cât de murdar e telefonul tău
Cât de murdar e telefonul tău, de fapt. Experții recomandă să îl cureți la fel de des pe cât te speli pe mâini
Te-ai întrebat cât de murdar e telefonul tău, de fapt? Experții trag un semnal de alarmă privind microorganismele care se pot găsi pe suprafața sa. Telefoanele mobile au devenit o parte importantă a activității...
Cât de murdar e telefonul tău, de fapt. Experții recomandă să îl cureți la fel de des pe cât te speli pe mâini
PARTENERI
×