Cadouri tech pentru toată familia. Ce daruri poți oferi apropiaților de sărbători

Lista de cadouri tech pentru toată familia te poate ajuta să alegi un dar util. Include dispozitive de care apropiații tăi se vor bucura un timp îndelungat și include variante pentru mai multe tipuri de buget și de preferințe.

Publicat: 30 noiembrie 2021, 7:23 / Actualizat: 8 decembrie 2021, 10:53
Reclamă

Cadourile tech au devenit din ce în ce mai comune în perioada sărbătorilor. Mulți utilizatori optează pentru gadget-uri pentru cei apropiați, cu dispozitive folositoare, care pot fi folosite mai mulți ani. Dacă încă nu te-ai hotărât ce cadouri poți lua familiei anul acesta de sărbători, The Guardian a realizat o listă cu posibile opțiuni, pentru toate vârstele. 

Anul acesta, poți alege dintr-o varietate de dispozitive, în funcție de preferințele familiei și de buget.

Cadouri tech pentru toată familia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la telefoane mobile, la gadget-uri care pot ajuta nu doar utilizatorii, ci și mediul, iată ce cadouri tech poți lua pentru toată familia, potrivit The Guardian:

Smartphone-ul Fairphone 4

Dacă o rudă se gândește să își schimbe telefonul mobil, îi poți face o surpriză cu telefonul Fairphone. Acesta e perceput drept un telefon etic, ce poate fi reparat.

Reclamă
Reclamă

Fairphone 4 are un design modern, oferă opțiunea 5G și are un cip mai rapid. Acest tip de smartphone a produs pentru a rezista mai mulți ani. Susținerea software va dura până în 2027 și are o garanție de 5 ani. 

Include numeroase materiale reciclate, are componente modulare pe care le poți înlocui și o baterie care poate fi înlocuită. Aceasta rezistă aproximativ 2 zile cu o încărcare completă. 

În plus, Fairphone va recicla câte un telefon pentru fiecare dispozitiv vândut. Acesta are un preț mai ridicat decât cel al competitorilor, necesar pentru a crea un sistem sustenabil. 

Căștile Audio-Technica ATH-M50x

Căștile reprezintă o idee interesantă în categoria de cadouri tech pe care le poți achiziționa pentru toată familia. Modelul Audio-Technica ATH-M50x e confortabil, potrivit The Guardian. Cupele pentru urechi au îndeajuns spațiu pentru a nu deranja utilizatorul, chiar și după ore întregi. 

Căștile au un design interesant și sunt rezistente, perfecte pentru cineva care are nevoie de o pereche pe care o poate folosi ani de zile. 

În plus, căștile Audio-Technica ATH-M50x pot fi reparate. Există și o versiune Bluetooth. 

Căști Samsung Galaxy Buds 2

Pentru cineva care preferă căști wireless, o opțiune pe care o poți lua în considerare e să optezi pentru Samsung Galaxy Buds 2. Create de Samsung, acestea oferă Bluetooth 5.2 și tehnologie de blocare a sunetelor din exterior. 

Rezistă aproximativ 5 ore cu o încărcare completă. În aplicație, există numeroase actualizări pentru Android. În plus, pot fi reparate, o opțiune ce nu e disponibilă pentru toate căștile wireless moderne. Aceste căști pot fi unele dintre acele cadouri tech pe care le iei pentru toată familia de sărbători. 

Tastatură Logitech MX Keys Mini

Dacă un apropiat al tău lucrează de acasă, îi poți ușura jobul cu ajutorul unei tastaturi mici și rezistente. Varianta Logitech cu Bluetooth e reîncărcabilă și e realizată din 30% plastic reciclat. Funcționează pe mai multe platforme și poate fi conectată la alte 3 dispozitive în același timp. 

Mouse-ul Ocean Plastic creat de Microsoft

Mouse-ul Ocean Plastic e o ediție specială a dispozitivului Bluetooth Mouse, creat de Microsoft. E produs în proporție de 20% din plastic reciclat, strâns din oceane. 

Potrivit The Guardian, dispozitivul rezistă 12 luni cu o baterie AA. În plus, poți trimite un mouse vechi la Microsoft, pentru a fi reciclat. 

Drona Force1 UFO 4000 Mini

Atunci când vorbim de cadouri tech pentru toată familia, există o opțiune și pentru copii. Drona Force1 UFO 4000 Mini are 3.800 de recenzii de 5 stele pe Amazon și a fost creată pentru copii. Are o telecomandă prin care poate fi controlată de la distanță și un cablu de încărcare USB. 

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Casetă VHS neagră care e introdusă într-un player, unul dintre gadgeturi vechi care costă acum o avere
Gadgeturi vechi care costă o avere acum. Ce dispozitive valoroase s-ar putea ascunde în casa ta
Unele gadgeturi vechi care costă o avere acum s-ar putea găsi chiar în locuința ta și se vând cu sume impresionante la licitații sau online. În ultimele decenii, tehnologia a avansat semnificativ. Chiar dacă...
Gadgeturi vechi care costă o avere acum. Ce dispozitive valoroase s-ar putea ascunde în casa ta
2
Femeie blondă care doarme în cearșafuri albe. Experții au vorbit despre trucul care te poate ajuta să dormi mai bine
Cât de lung trebuie să fie somnul de prânz ca să scazi riscul bolilor cardiace. Mulți nu știu cât e sănătos să dormi, de fapt
Experții au dezvăluit cât de lung trebuie să fie somnul de prânz astfel încât să scazi riscul bolilor cardiace. Ei au vorbit și despre efectele adverse care pot să apară dacă dormi prea mult....
Cât de lung trebuie să fie somnul de prânz ca să scazi riscul bolilor cardiace. Mulți nu știu cât e sănătos să dormi, de fapt
3
Utilizator care ține în mână un telefon cu Google Maps pe ecran. HERE e aplicația care a întrecut Google Maps
Cum poți să îți protejezi casa de hoți pe Google Maps. Trucul simplu la care poți apela
Experții au dezvăluit cum poți să îți protejezi casa de hoți cu o opțiune inedită în Google Maps, pe care te sfătuiesc să o folosești. Street View e una dintre cele mai utilizate opțiuni...
Cum poți să îți protejezi casa de hoți pe Google Maps. Trucul simplu la care poți apela
4
Aplicație de navigare pe telefon, care e ținut în mânî de un șofer aflat în mașină. Aplicațiile de navigare precum Waze și Google nu prezic rute perfecte de fiecare dată
Waze continuă să elimine funcții utile. La ce opțiuni nu vor mai avea acces utilizatorii
Waze continuă să elimine funcții utile, folosite de milioane de utilizatori din întreaga lume, într-un nou val de schimbări.  În ultimele luni, Waze a introdus numeroase schimbări neașteptate, motiv pentru care mulți utilizatori cred...
Waze continuă să elimine funcții utile. La ce opțiuni nu vor mai avea acces utilizatorii
5
Telefon cu ecran negru și carcasă albă pe un maldăr de dolari, pentru a ilustra cele mai vândute telefoane din 2023
Cele mai vândute telefoane din 2023. Modelul surprinzător care ocupă prima poziție
Te-ai întrebat care sunt cele mai vândute telefoane din 2023? Cel de pe prima poziție e creat de unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din lume.  În prima jumătate a anului, un...
Cele mai vândute telefoane din 2023. Modelul surprinzător care ocupă prima poziție
PARTENERI
×