Cadouri tech pentru toată familia. Ce daruri poți oferi apropiaților de sărbători

Lista de cadouri tech pentru toată familia te poate ajuta să alegi un dar util. Include dispozitive de care apropiații tăi se vor bucura un timp îndelungat și include variante pentru mai multe tipuri de buget și de preferințe.

Publicat: 30 noiembrie 2021, 7:23 / Actualizat: 8 decembrie 2021, 10:53
Reclamă

Cadourile tech au devenit din ce în ce mai comune în perioada sărbătorilor. Mulți utilizatori optează pentru gadget-uri pentru cei apropiați, cu dispozitive folositoare, care pot fi folosite mai mulți ani. Dacă încă nu te-ai hotărât ce cadouri poți lua familiei anul acesta de sărbători, The Guardian a realizat o listă cu posibile opțiuni, pentru toate vârstele. 

Anul acesta, poți alege dintr-o varietate de dispozitive, în funcție de preferințele familiei și de buget.

Cadouri tech pentru toată familia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la telefoane mobile, la gadget-uri care pot ajuta nu doar utilizatorii, ci și mediul, iată ce cadouri tech poți lua pentru toată familia, potrivit The Guardian:

Smartphone-ul Fairphone 4

Dacă o rudă se gândește să își schimbe telefonul mobil, îi poți face o surpriză cu telefonul Fairphone. Acesta e perceput drept un telefon etic, ce poate fi reparat.

Reclamă
Reclamă

Fairphone 4 are un design modern, oferă opțiunea 5G și are un cip mai rapid. Acest tip de smartphone a produs pentru a rezista mai mulți ani. Susținerea software va dura până în 2027 și are o garanție de 5 ani. 

Include numeroase materiale reciclate, are componente modulare pe care le poți înlocui și o baterie care poate fi înlocuită. Aceasta rezistă aproximativ 2 zile cu o încărcare completă. 

În plus, Fairphone va recicla câte un telefon pentru fiecare dispozitiv vândut. Acesta are un preț mai ridicat decât cel al competitorilor, necesar pentru a crea un sistem sustenabil. 

Căștile Audio-Technica ATH-M50x

Căștile reprezintă o idee interesantă în categoria de cadouri tech pe care le poți achiziționa pentru toată familia. Modelul Audio-Technica ATH-M50x e confortabil, potrivit The Guardian. Cupele pentru urechi au îndeajuns spațiu pentru a nu deranja utilizatorul, chiar și după ore întregi. 

Căștile au un design interesant și sunt rezistente, perfecte pentru cineva care are nevoie de o pereche pe care o poate folosi ani de zile. 

În plus, căștile Audio-Technica ATH-M50x pot fi reparate. Există și o versiune Bluetooth. 

Căști Samsung Galaxy Buds 2

Pentru cineva care preferă căști wireless, o opțiune pe care o poți lua în considerare e să optezi pentru Samsung Galaxy Buds 2. Create de Samsung, acestea oferă Bluetooth 5.2 și tehnologie de blocare a sunetelor din exterior. 

Rezistă aproximativ 5 ore cu o încărcare completă. În aplicație, există numeroase actualizări pentru Android. În plus, pot fi reparate, o opțiune ce nu e disponibilă pentru toate căștile wireless moderne. Aceste căști pot fi unele dintre acele cadouri tech pe care le iei pentru toată familia de sărbători. 

Tastatură Logitech MX Keys Mini

Dacă un apropiat al tău lucrează de acasă, îi poți ușura jobul cu ajutorul unei tastaturi mici și rezistente. Varianta Logitech cu Bluetooth e reîncărcabilă și e realizată din 30% plastic reciclat. Funcționează pe mai multe platforme și poate fi conectată la alte 3 dispozitive în același timp. 

Mouse-ul Ocean Plastic creat de Microsoft

Mouse-ul Ocean Plastic e o ediție specială a dispozitivului Bluetooth Mouse, creat de Microsoft. E produs în proporție de 20% din plastic reciclat, strâns din oceane. 

Potrivit The Guardian, dispozitivul rezistă 12 luni cu o baterie AA. În plus, poți trimite un mouse vechi la Microsoft, pentru a fi reciclat. 

Drona Force1 UFO 4000 Mini

Atunci când vorbim de cadouri tech pentru toată familia, există o opțiune și pentru copii. Drona Force1 UFO 4000 Mini are 3.800 de recenzii de 5 stele pe Amazon și a fost creată pentru copii. Are o telecomandă prin care poate fi controlată de la distanță și un cablu de încărcare USB. 

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Mânerul din plafonul gri al mașinii, care e ținut de un pasager
Fun
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
Puțini știu la ce folosește mânerul din plafonul mașinii, pe care mulți pasageri îl folosesc nu pentru rolul său original. Unele componente ale mașinii au roluri specifice, pe care nici măcar șoferii nu le...
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
2
Luna Roz, pe fundal mov, cu copaci în față, similară cu cea din 2022
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
Luna Roz 2024 va avea loc în luna aprilie, când pe cer poate fi observat un alt fenomen inedit, ploaia de meteoriți Lyridele.  La doar câteva săptămâni după eclipsa solară de la începutul lunii,...
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
3
Persoană care ține un laptop pe genunchi, cu o imagine learn romanian pe ecran și steagul României, pentru a ilustra cât de grea e limba română
Fun
Cât de grea e limba română pentru americani. Experții au dezvăluit harta celor mai dificile limbi europene
Experții au dezvăluit cât de grea e limba română pentru americani și vorbitorii nativi de limba engleză, în comparație cu alte limbi europene.  Pentru vorbitorii de limba engleză, se pare că româna e mai...
Cât de grea e limba română pentru americani. Experții au dezvăluit harta celor mai dificile limbi europene
4
Bill Gates, la evenimentul International Import Expo, China, 2018. Stă într-un fotoliu alb și e îmbrăcat într-un costum închis la culoare. Bill Gates a recunoscut recent care a fost cea mai mare greseala din cariera sa
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
Bill Gates a dezvăluit care sunt singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit propriilor sale estimări legate de modul în care va schimba inteligența artificială societatea. Atunci când vine vorba de avansul...
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
5
Bărbat care ține smartphone în mână cu ecran albastru. În față are un laptop deschis. Are un simbol de securitate, ca atunci când vrei să te asiguri că cineva îți urmărește telefonul
Decizia UE care va afecta toți utilizatorii de smartphone. Ce reguli sunt obligatorii
Decizia UE care va afecta toți utilizatorii de smartphone din acest teritoriu va schimba și modul în care funcționează unele dintre cele mai mari platforme. Regulamentul UE privind piețele digitale, numit și Digital Markets...
Decizia UE care va afecta toți utilizatorii de smartphone. Ce reguli sunt obligatorii
PARTENERI
×