Cadouri tech pentru toată familia. Ce daruri poți oferi apropiaților de sărbători

Lista de cadouri tech pentru toată familia te poate ajuta să alegi un dar util. Include dispozitive de care apropiații tăi se vor bucura un timp îndelungat și include variante pentru mai multe tipuri de buget și de preferințe.

Publicat: 30 noiembrie 2021, 7:23 / Actualizat: 8 decembrie 2021, 10:53
Reclamă

Cadourile tech au devenit din ce în ce mai comune în perioada sărbătorilor. Mulți utilizatori optează pentru gadget-uri pentru cei apropiați, cu dispozitive folositoare, care pot fi folosite mai mulți ani. Dacă încă nu te-ai hotărât ce cadouri poți lua familiei anul acesta de sărbători, The Guardian a realizat o listă cu posibile opțiuni, pentru toate vârstele. 

Anul acesta, poți alege dintr-o varietate de dispozitive, în funcție de preferințele familiei și de buget.

Cadouri tech pentru toată familia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la telefoane mobile, la gadget-uri care pot ajuta nu doar utilizatorii, ci și mediul, iată ce cadouri tech poți lua pentru toată familia, potrivit The Guardian:

Smartphone-ul Fairphone 4

Dacă o rudă se gândește să își schimbe telefonul mobil, îi poți face o surpriză cu telefonul Fairphone. Acesta e perceput drept un telefon etic, ce poate fi reparat.

Reclamă
Reclamă

Fairphone 4 are un design modern, oferă opțiunea 5G și are un cip mai rapid. Acest tip de smartphone a produs pentru a rezista mai mulți ani. Susținerea software va dura până în 2027 și are o garanție de 5 ani. 

Include numeroase materiale reciclate, are componente modulare pe care le poți înlocui și o baterie care poate fi înlocuită. Aceasta rezistă aproximativ 2 zile cu o încărcare completă. 

În plus, Fairphone va recicla câte un telefon pentru fiecare dispozitiv vândut. Acesta are un preț mai ridicat decât cel al competitorilor, necesar pentru a crea un sistem sustenabil. 

Căștile Audio-Technica ATH-M50x

Căștile reprezintă o idee interesantă în categoria de cadouri tech pe care le poți achiziționa pentru toată familia. Modelul Audio-Technica ATH-M50x e confortabil, potrivit The Guardian. Cupele pentru urechi au îndeajuns spațiu pentru a nu deranja utilizatorul, chiar și după ore întregi. 

Căștile au un design interesant și sunt rezistente, perfecte pentru cineva care are nevoie de o pereche pe care o poate folosi ani de zile. 

În plus, căștile Audio-Technica ATH-M50x pot fi reparate. Există și o versiune Bluetooth. 

Căști Samsung Galaxy Buds 2

Pentru cineva care preferă căști wireless, o opțiune pe care o poți lua în considerare e să optezi pentru Samsung Galaxy Buds 2. Create de Samsung, acestea oferă Bluetooth 5.2 și tehnologie de blocare a sunetelor din exterior. 

Rezistă aproximativ 5 ore cu o încărcare completă. În aplicație, există numeroase actualizări pentru Android. În plus, pot fi reparate, o opțiune ce nu e disponibilă pentru toate căștile wireless moderne. Aceste căști pot fi unele dintre acele cadouri tech pe care le iei pentru toată familia de sărbători. 

Tastatură Logitech MX Keys Mini

Dacă un apropiat al tău lucrează de acasă, îi poți ușura jobul cu ajutorul unei tastaturi mici și rezistente. Varianta Logitech cu Bluetooth e reîncărcabilă și e realizată din 30% plastic reciclat. Funcționează pe mai multe platforme și poate fi conectată la alte 3 dispozitive în același timp. 

Mouse-ul Ocean Plastic creat de Microsoft

Mouse-ul Ocean Plastic e o ediție specială a dispozitivului Bluetooth Mouse, creat de Microsoft. E produs în proporție de 20% din plastic reciclat, strâns din oceane. 

Potrivit The Guardian, dispozitivul rezistă 12 luni cu o baterie AA. În plus, poți trimite un mouse vechi la Microsoft, pentru a fi reciclat. 

Drona Force1 UFO 4000 Mini

Atunci când vorbim de cadouri tech pentru toată familia, există o opțiune și pentru copii. Drona Force1 UFO 4000 Mini are 3.800 de recenzii de 5 stele pe Amazon și a fost creată pentru copii. Are o telecomandă prin care poate fi controlată de la distanță și un cablu de încărcare USB. 

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Mână care trage oblonul unui geam de avion, pentru a ilustra de ce trebuie să ridici obloanele geamurilor avionului la decolare și aterizare
Fun
De ce trebuie să ridici obloanele geamurilor avionului la decolare și aterizare. Motivul pe care puțini l-ar ghici
Te-ai întrebat de ce trebuie să ridici obloanele geamurilor avionului la decolare și aterizare? Există o explicație simplă pentru regulă. Numeroase companii aeriene cer pasagerilor să ridice obloanele la decolare și aterizare. Deși e...
De ce trebuie să ridici obloanele geamurilor avionului la decolare și aterizare. Motivul pe care puțini l-ar ghici
2
Elon Musk, la o conferință din Washignton, SpaceX, 2020. În 2022, Elon Musk a pierdut peste 100 de miliarde de dolari
Cel mai ambițios proiect al lui Elon Musk de până acum. Ce vrea să facă miliardarul
Cel mai ambițios proiect al lui Elon Musk de până acum a avut o reușită notabilă recentă, potrivit miliardarului. După ce a fost implicat în revoluția mașinilor electrice și în transportul spațial, acum Elon...
Cel mai ambițios proiect al lui Elon Musk de până acum. Ce vrea să facă miliardarul
3
Creier cu un cip în el, similar cu cipul de creier Neuralink, care îngrijorează experții, pe un fundal negru cu albastru
Cum să îți antrenezi creierul ca directorii Google și Tesla. Trucul simplu pe care îl poți folosi înainte de culcare
Te-ai întrebat cum să îți antrenezi creierul ca directorii Google și Tesla? Câteva trucuri simple te pot ajuta, fără să fie nevoie de un efort suplimentar extraordinar. Atunci când vine vorba de antrenarea creierului,...
Cum să îți antrenezi creierul ca directorii Google și Tesla. Trucul simplu pe care îl poți folosi înainte de culcare
4
Utilizator care folosește Gmail, ce se va schimba permanent, pe laptop și pe telefon
Gmail se schimbă din aprilie 2024. Ce se va întâmpla în contul tău în doar câteva luni
Google a anunțat că Gmail se schimbă din aprilie 2024, la scurt timp după ce gigantul tech a anunțat că va șterge conturile care nu sunt folosite.  Potrivit anunțului Google, cei care trimite email-uri...
Gmail se schimbă din aprilie 2024. Ce se va întâmpla în contul tău în doar câteva luni
5
Un singur lup, la fel ca cel care a fost reintrodus pe Insula Royale, care sare în sălbăticie
Lupii mutanți de la Cernobîl ar fi dezvoltat o abilitate extraordinară. De ce sunt capabile mamiferele expuse la radiații
Experții au fost surprinși să afle că lupii mutanți de la Cernobîl au dezvoltat o abilitate extraordinară, ce ar putea ajuta oamenii pe viitor. Lupii care trăiesc în Zona de excludere de la Cernobîl...
Lupii mutanți de la Cernobîl ar fi dezvoltat o abilitate extraordinară. De ce sunt capabile mamiferele expuse la radiații
PARTENERI
×