Cadouri tech pentru toată familia. Ce daruri poți oferi apropiaților de sărbători

Lista de cadouri tech pentru toată familia te poate ajuta să alegi un dar util. Include dispozitive de care apropiații tăi se vor bucura un timp îndelungat și include variante pentru mai multe tipuri de buget și de preferințe.

Publicat: 30 noiembrie 2021, 7:23 / Actualizat: 8 decembrie 2021, 10:53
Reclamă

Cadourile tech au devenit din ce în ce mai comune în perioada sărbătorilor. Mulți utilizatori optează pentru gadget-uri pentru cei apropiați, cu dispozitive folositoare, care pot fi folosite mai mulți ani. Dacă încă nu te-ai hotărât ce cadouri poți lua familiei anul acesta de sărbători, The Guardian a realizat o listă cu posibile opțiuni, pentru toate vârstele. 

Reclamă

Anul acesta, poți alege dintr-o varietate de dispozitive, în funcție de preferințele familiei și de buget.

Cadouri tech pentru toată familia

De la telefoane mobile, la gadget-uri care pot ajuta nu doar utilizatorii, ci și mediul, iată ce cadouri tech poți lua pentru toată familia, potrivit The Guardian:

Smartphone-ul Fairphone 4

Dacă o rudă se gândește să își schimbe telefonul mobil, îi poți face o surpriză cu telefonul Fairphone. Acesta e perceput drept un telefon etic, ce poate fi reparat.

Reclamă
Reclamă

Fairphone 4 are un design modern, oferă opțiunea 5G și are un cip mai rapid. Acest tip de smartphone a produs pentru a rezista mai mulți ani. Susținerea software va dura până în 2027 și are o garanție de 5 ani. 

Include numeroase materiale reciclate, are componente modulare pe care le poți înlocui și o baterie care poate fi înlocuită. Aceasta rezistă aproximativ 2 zile cu o încărcare completă. 

În plus, Fairphone va recicla câte un telefon pentru fiecare dispozitiv vândut. Acesta are un preț mai ridicat decât cel al competitorilor, necesar pentru a crea un sistem sustenabil. 

Căștile Audio-Technica ATH-M50x

Căștile reprezintă o idee interesantă în categoria de cadouri tech pe care le poți achiziționa pentru toată familia. Modelul Audio-Technica ATH-M50x e confortabil, potrivit The Guardian. Cupele pentru urechi au îndeajuns spațiu pentru a nu deranja utilizatorul, chiar și după ore întregi. 

Căștile au un design interesant și sunt rezistente, perfecte pentru cineva care are nevoie de o pereche pe care o poate folosi ani de zile. 

În plus, căștile Audio-Technica ATH-M50x pot fi reparate. Există și o versiune Bluetooth. 

Căști Samsung Galaxy Buds 2

Pentru cineva care preferă căști wireless, o opțiune pe care o poți lua în considerare e să optezi pentru Samsung Galaxy Buds 2. Create de Samsung, acestea oferă Bluetooth 5.2 și tehnologie de blocare a sunetelor din exterior. 

Rezistă aproximativ 5 ore cu o încărcare completă. În aplicație, există numeroase actualizări pentru Android. În plus, pot fi reparate, o opțiune ce nu e disponibilă pentru toate căștile wireless moderne. Aceste căști pot fi unele dintre acele cadouri tech pe care le iei pentru toată familia de sărbători. 

Tastatură Logitech MX Keys Mini

Dacă un apropiat al tău lucrează de acasă, îi poți ușura jobul cu ajutorul unei tastaturi mici și rezistente. Varianta Logitech cu Bluetooth e reîncărcabilă și e realizată din 30% plastic reciclat. Funcționează pe mai multe platforme și poate fi conectată la alte 3 dispozitive în același timp. 

Mouse-ul Ocean Plastic creat de Microsoft

Mouse-ul Ocean Plastic e o ediție specială a dispozitivului Bluetooth Mouse, creat de Microsoft. E produs în proporție de 20% din plastic reciclat, strâns din oceane. 

Potrivit The Guardian, dispozitivul rezistă 12 luni cu o baterie AA. În plus, poți trimite un mouse vechi la Microsoft, pentru a fi reciclat. 

Drona Force1 UFO 4000 Mini

Atunci când vorbim de cadouri tech pentru toată familia, există o opțiune și pentru copii. Drona Force1 UFO 4000 Mini are 3.800 de recenzii de 5 stele pe Amazon și a fost creată pentru copii. Are o telecomandă prin care poate fi controlată de la distanță și un cablu de încărcare USB. 

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Soarele, fără o pată solară enormă îndreptată către Pământ, pe fundal negru
O pată solară enormă îndreptată către Pământ și-a dublat mărimea în 24 de ore. Ce efecte ar putea avea pe planetă
O pată solară enormă îndreptată către Pământ și-a dublat mărimea în doar 24 de ore, spre uimirea experților. În acest moment, pata solară e de 2.5 ori mai mare decât planeta noastră.  Pata solară,...
O pată solară enormă îndreptată către Pământ și-a dublat mărimea în 24 de ore. Ce efecte ar putea avea pe planetă
2
dr. peter scott-morgan, „primul cyborg din lume”, în scaunul cu rotile
Dr. Peter Scott-Morgan, „primul cyborg uman din lume”, a murit la 64 de ani. De ce a decis să se transforme în jumătate robot
Dr. Peter Scott-Morgan, „primul cyborg uman din lume”, a murit la vârsta de 64 de ani. Familia și colegii săi au publicat mesaje emoționante pe rețelele de socializare despre reușitele respectatului om de știință....
Dr. Peter Scott-Morgan, „primul cyborg uman din lume”, a murit la 64 de ani. De ce a decis să se transforme în jumătate robot
3
Unul dintre acarienii care trăiesc pe fața noastră, în nuanțe de bej, pe fundal gri
Acarienii care trăiesc pe fața noastră s-ar putea „contopi cu oamenii”. Cum e posibil
Acarienii care trăiesc pe fața noastră se schimbă. Experții cred că aceștia s-ar putea „contopi cu oamenii” în scurt timp. Acarienii care trăiesc pe pielea majorității oamenilor au 8 picioare și se pot găsi...
Acarienii care trăiesc pe fața noastră s-ar putea „contopi cu oamenii”. Cum e posibil
4
Conjuncție Venus, Marte și Jupiter, similară cu cele cinci planete aliniate pe cer în iunie 2022
Cinci planete aliniate pe cer în iunie 2022. Când poate fi observat fenomenul rar
Cinci planete aliniate pe cer în iunie 2022 vor încânta privitorii, într-un fenomen astronomic rar, care poate fi observat cu ochiul liber, fără telescop. În luna iunie 2022, toate cele 5 planete care pot...
Cinci planete aliniate pe cer în iunie 2022. Când poate fi observat fenomenul rar
5
Șofer care își îndreaptă mână spre butonul din mașină legate de aerul condiționat, care te poate ajuta la reducerea consumului de combustibil
Butonul din mașină care te poate ajuta să reduci consumul de combustibil. Puțini șoferi au auzit de el
Experții au dezvăluit butonul din mașină care te poate ajuta să reduci consumul de combustibil, cu un truc simplu, pe care nu îl știu toți șoferii. Un buton pe care îl au cele mai...
Butonul din mașină care te poate ajuta să reduci consumul de combustibil. Puțini șoferi au auzit de el
PARTENERI
×