Cadouri tech pentru toată familia. Ce daruri poți oferi apropiaților de sărbători

Lista de cadouri tech pentru toată familia te poate ajuta să alegi un dar util. Include dispozitive de care apropiații tăi se vor bucura un timp îndelungat și include variante pentru mai multe tipuri de buget și de preferințe.

Publicat: 30 noiembrie 2021, 7:23 / Actualizat: 8 decembrie 2021, 10:53
Reclamă

Cadourile tech au devenit din ce în ce mai comune în perioada sărbătorilor. Mulți utilizatori optează pentru gadget-uri pentru cei apropiați, cu dispozitive folositoare, care pot fi folosite mai mulți ani. Dacă încă nu te-ai hotărât ce cadouri poți lua familiei anul acesta de sărbători, The Guardian a realizat o listă cu posibile opțiuni, pentru toate vârstele. 

Reclamă

Anul acesta, poți alege dintr-o varietate de dispozitive, în funcție de preferințele familiei și de buget.

Cadouri tech pentru toată familia

De la telefoane mobile, la gadget-uri care pot ajuta nu doar utilizatorii, ci și mediul, iată ce cadouri tech poți lua pentru toată familia, potrivit The Guardian:

Smartphone-ul Fairphone 4

Dacă o rudă se gândește să își schimbe telefonul mobil, îi poți face o surpriză cu telefonul Fairphone. Acesta e perceput drept un telefon etic, ce poate fi reparat.

Reclamă
Reclamă

Fairphone 4 are un design modern, oferă opțiunea 5G și are un cip mai rapid. Acest tip de smartphone a produs pentru a rezista mai mulți ani. Susținerea software va dura până în 2027 și are o garanție de 5 ani. 

Include numeroase materiale reciclate, are componente modulare pe care le poți înlocui și o baterie care poate fi înlocuită. Aceasta rezistă aproximativ 2 zile cu o încărcare completă. 

În plus, Fairphone va recicla câte un telefon pentru fiecare dispozitiv vândut. Acesta are un preț mai ridicat decât cel al competitorilor, necesar pentru a crea un sistem sustenabil. 

Căștile Audio-Technica ATH-M50x

Căștile reprezintă o idee interesantă în categoria de cadouri tech pe care le poți achiziționa pentru toată familia. Modelul Audio-Technica ATH-M50x e confortabil, potrivit The Guardian. Cupele pentru urechi au îndeajuns spațiu pentru a nu deranja utilizatorul, chiar și după ore întregi. 

Căștile au un design interesant și sunt rezistente, perfecte pentru cineva care are nevoie de o pereche pe care o poate folosi ani de zile. 

În plus, căștile Audio-Technica ATH-M50x pot fi reparate. Există și o versiune Bluetooth. 

Căști Samsung Galaxy Buds 2

Pentru cineva care preferă căști wireless, o opțiune pe care o poți lua în considerare e să optezi pentru Samsung Galaxy Buds 2. Create de Samsung, acestea oferă Bluetooth 5.2 și tehnologie de blocare a sunetelor din exterior. 

Rezistă aproximativ 5 ore cu o încărcare completă. În aplicație, există numeroase actualizări pentru Android. În plus, pot fi reparate, o opțiune ce nu e disponibilă pentru toate căștile wireless moderne. Aceste căști pot fi unele dintre acele cadouri tech pe care le iei pentru toată familia de sărbători. 

Tastatură Logitech MX Keys Mini

Dacă un apropiat al tău lucrează de acasă, îi poți ușura jobul cu ajutorul unei tastaturi mici și rezistente. Varianta Logitech cu Bluetooth e reîncărcabilă și e realizată din 30% plastic reciclat. Funcționează pe mai multe platforme și poate fi conectată la alte 3 dispozitive în același timp. 

Mouse-ul Ocean Plastic creat de Microsoft

Mouse-ul Ocean Plastic e o ediție specială a dispozitivului Bluetooth Mouse, creat de Microsoft. E produs în proporție de 20% din plastic reciclat, strâns din oceane. 

Potrivit The Guardian, dispozitivul rezistă 12 luni cu o baterie AA. În plus, poți trimite un mouse vechi la Microsoft, pentru a fi reciclat. 

Drona Force1 UFO 4000 Mini

Atunci când vorbim de cadouri tech pentru toată familia, există o opțiune și pentru copii. Drona Force1 UFO 4000 Mini are 3.800 de recenzii de 5 stele pe Amazon și a fost creată pentru copii. Are o telecomandă prin care poate fi controlată de la distanță și un cablu de încărcare USB. 

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Imagine cu un tub galben de pastile, cu pastile roșii peste dolari, care nu seamănă cu cel mai scump medicament din lume
Cel mai scump medicament din lume a fost aprobat în SUA. Cât costă o singură doză Hemgenix
Hemgenix, cel mai scump medicament din lume, a fost aprobat de către FDA în Statele Unite ale Americii. O singură doză Hemgenix costă milioane de dolari. FDA (Food and Drug Administration) a aprobat recent...
Cel mai scump medicament din lume a fost aprobat în SUA. Cât costă o singură doză Hemgenix
2
Camera fără ecou de la Orfield Laboratories, cel mai „tăcut” loc de pe Pământ, cu un om în cameră
Fun
Cel mai „tăcut” loc de pe Pământ. Nimeni nu a rezistat acolo mai mult de 45 de minute
Cel mai „tăcut” loc de pe Pământ, o cameră din cadrul Laboratoarelor Orfield, poate produce un efect neașteptat asupra persoanelor care ajung acolo. Camera e atât de silențioasă, încât nicio persoană care a intrat...
Cel mai „tăcut” loc de pe Pământ. Nimeni nu a rezistat acolo mai mult de 45 de minute
3
Persoană care dezgheață un parbriz, îmbrăcată în roz. Experții au dezvăluit trucuri să dezgheți parbrizul rapid
Fun
Trucuri să dezgheți parbrizul, recomandate de experți: „Îndepărtează gheața în câteva secunde” 
Experții au dezvăluit trucuri să dezgheți parbrizul rapid, cu ajutorul unor obiecte comune, pe care probabil le ai deja acasă. Astfel de trucuri te pot ajuta să scapi de gheața de pe parbriz, în...
Trucuri să dezgheți parbrizul, recomandate de experți: „Îndepărtează gheața în câteva secunde” 
4
Trilobiți, fosile, viețuitoare care au trăit acum sute de milioane de ani, din cea de-a 6-a extincție în masă
A fost descoperită cea de-a 6-a extincție în masă, ascunsă până acum. De ce a fost cauzată
A fost descoperită cea de-a 6-a extincție în masă, ce a fost ascunsă până acum. Dispariția în masă a avut loc în urmă cu 550 de milioane de ani și ar fi fost primul...
A fost descoperită cea de-a 6-a extincție în masă, ascunsă până acum. De ce a fost cauzată
5
Persoană care deschide ușa mașinii, îmbrăcat în roșu. Experții au vorbit despre riscul la care își expui mașina dacă o lași să se încălzească iarna
Fun
Riscul la care îți expui mașina dacă o lași să se încălzească iarna. De ce nu mai e necesar acest pas, potrivit experților
Te-ai întrebat care e riscul la care îți expui mașina dacă o lași să se încălzească iarna, înainte s-o folosești? Experții recomandă să renunți la acest obicei.  Potrivit experților, încălzitul mașinii iarna, înainte să...
Riscul la care îți expui mașina dacă o lași să se încălzească iarna. De ce nu mai e necesar acest pas, potrivit experților
PARTENERI
×