The Game Awards 2021 a doborât mai multe recorduri într-o singură zi. Ce s-a întâmplat în cadrul evenimentului de gaming

The Game Awards 2021 a doborât mai multe recorduri într-o singură zi. Evenimentul a fost transmis live din Microsoft Theater, Los Angeles.

Publicat: 21 decembrie 2021, 13:41
Reclamă

Evenimentul The Game Awards s-a desfășurat cu măsuri stricte COVID-19, pentru a menține un spațiu sigur pentru prezentatori, nominalizați, publicul și interpreții. Acesta a avut loc la Microsoft Theater, din Los Angeles, Statele Unite ale Americii. 

Reclamă

Revenirea la un show cu public a asigurat succesul evenimentului în acest an și a dus la doborârea mai multor recorduri, potrivit Gamepur

Mulți fani nu au putut participa la eveniment, dar au avut acces la difuzări în direct, ce a ajutat la stabilirea unui nou record. Unele dintre cele mai cunoscute titluri din industria de gaming sunt premiate și prezentate în cadrul acestui eveniment.

The Game Awards 2021 a doborât mai multe recorduri într-o singură zi

Geoff Keighley, gazda evenimentului, a făcut un anunț neașteptat, pe contul personal de Twitter. Potrivit acestuia, The Game Awards a doborât un record cu o audiență de 85 de milioane, prin livestream.

E cea mai mare audiență a evenimentului din istoria sa de 7 ani.

Reclamă
Reclamă

Vezi mai multe imagini de pe scena The Game Awards în GALERIA FOTO!

Trupa Imagine Dragons, scena The Game Awards 2021, fundal portocaliu
Trupa Imagine Dragons a apărut pe scena The Game Awards 2021 / Getty Images

E o creștere de 2 milioane de oameni față de anul trecut. În 2020, show-ul a generat 83 de milioane de livestream-uri. Anul trecut, The Game Awards a fost exclusiv un eveniment virtual, cu transmiteri live din Los Angeles, Londra și Tokyo, spre deosebire de evenimentul din 2021. 

Dincolo de audiența impresionantă, Keighley a oferit detalii și despre alte statistici, ce au doborât și ele recorduri pentru eveniment.

Potrivit gazdei show-ului, The Game Awards 2021 a generat 1.6 milioane de mesaje pe Twitter. În plus, au fost înregistrate 23.2 milioane de voturi. 

În total, transmisiunile live din întreaga lume, publicate pe YouTube, au generat 1.75 de milioane de ore de vizionare. 

It Takes Two a câștigat Jocul Anului la The Game Awards

The Game Awards e un eveniment ce premiază reușitele în industria de gaming. În 2021, premiul Jocul Anului a fost câștigat de It Takes Two, un titlu creat de Hazelight Studios și distribuit de Electronic Arts. Unele dintre cele mai profitabile jocuri din lume au primit numeroase premii, de-a lungul anilor.

În cadrul evenimentului The Game Awards 2021, pe scenă au urcat și Sting și Imagine Dragons. Fanii au putut vedea și dezvăluiri exclusive despre titluri mult așteptate precum Sonic Frontiers, filmul Sonic the Hedgehog 2 și Suicide Squad: Kill The Justice League. 

În 2018, The Game Awards a avut audiență de 26 de milioane. Aceasta aproape s-a dulbat în anul 2019, cu 45 de milioane.

Organizatorii evenimentului au creat un model hibrid, ce permite fanilor să urmărească ceremonia în sală sau de acasă. Acesta a reușit să atragă numeroși fani, din întreaga lume.

Ca urmare a strategiei, a crescut nu doar audiența, ci și numărul interacțiunilor pe rețelele de socializare. În 2021, The Game Awards a reușit să își doboare propriile recorduri și experții cred că audiența va crește în următorii ani. Tomb Raider, unul dintre cele mai cunoscute jocuri din istorie, a împlinit recent 25 de ani.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Eclipsă de Lună, de culoare sângerie, pe fundal negru, similară cu cea din mai 2022
Eclipsa de Lună din mai 2022. Când poate fi văzută Luna Sângerie
Eclipsa de Lună din mai 2022, numită și Luna Sângerie, va putea fi vizibilă și în România pentru un timp redus.  Prima eclipsă lunară a anului 2022 va avea loc în noaptea 15-16 mai,...
Eclipsa de Lună din mai 2022. Când poate fi văzută Luna Sângerie
2
Un asteroid imens ce se va apropia de Pământ, pe fundal negru
Un asteroid imens se va apropia de Pământ. Avertismentul NASA
Un asteroid imens se va apropia de Pământ joi, 28 aprilie, potrivit unui avertisment NASA, care a urmărit roca spațială „potențial periculoasă”. Un asteroid imens, „potențial periculos”, va intra în orbita Pământului joi, 28...
Un asteroid imens se va apropia de Pământ. Avertismentul NASA
3
Forme de relief Marte, în culori roșii și de portocaliu, similare cu acele urme de gheare descoperite pe Marte
„Urme de gheare” descoperite pe Marte. Ce sunt semnele de pe Planeta Roșie, de fapt
„Urme de gheare” descoperite pe Marte au uimit experții, care au surprins fenomenul deosebit pe Planeta Roșie. Marte e una dintre planetele care sunt luate în considerare pentru colonizarea umană pe viitor. În ultimii...
„Urme de gheare” descoperite pe Marte. Ce sunt semnele de pe Planeta Roșie, de fapt
4
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, îmbrăcat în hanoracul care a fost vândut la licitație
Fun
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație. Suma fantastică obținută la strângerea de fonduri
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație pentru o strângere de fonduri pentru Ucraina, ce a avut loc recent în Londra. Piesa vestimentară a fost vândută pentru o sumă fantastică, în cadrul...
Hanoracul lui Volodimir Zelenski a fost scos la licitație. Suma fantastică obținută la strângerea de fonduri
5
Utilizator care curăță un telefon mobil negru, cu o bucată albă. Puțini știu cât de murdar e telefonul tău
Cât de murdar e telefonul tău, de fapt. Experții recomandă să îl cureți la fel de des pe cât te speli pe mâini
Te-ai întrebat cât de murdar e telefonul tău, de fapt? Experții trag un semnal de alarmă privind microorganismele care se pot găsi pe suprafața sa. Telefoanele mobile au devenit o parte importantă a activității...
Cât de murdar e telefonul tău, de fapt. Experții recomandă să îl cureți la fel de des pe cât te speli pe mâini
PARTENERI
×