Jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022. Ce titluri vor fi disponibile

Sony a dezvăluit la ce jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022 vor avea acces abonații serviciului. În această lună, serviciul oferă titluri inedite. 

Publicat: 5 septembrie 2022, 15:40
Reclamă

Sony a dezvăluit recent titlurile la care vor avea acces abonații PlayStation Plus în luna septembrie. Acestea sunt împărțite pe mai multe categorii, în funcție de abonamentul ales de utilizatori. 

În trecut, abonații au avut reacții diferite la jocurile disponibile pe PlayStation Plus. În timp ce unele au fost lăudate, altele au primit critici.

Recent, Sony a introdus mai multe schimbări pentru abonamentul PlayStation Plus. Acesta a fost împărțit în mai multe abonamente. Luna iulie marchează prima dată de la introducerea schimbărilor când Sony a introdus noi jocuri pentru nivelul Essential, potrivit Engadget.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022

În septembrie, noile jocuri vor fi disponibile cu 6 septembrie pentru nivelul Essential. Game Catalog și Classics vor avea acces începând cu 20 septembrie. 

Iată jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, potrivit blogului oficial:

Reclamă
Reclamă

Jocuri PlayStation Plus Essential (6 septembrie – 3 octombrie) 

Pentru nivelul Essential, abonații vor avea acces la titluri variate, inclusiv un joc din una dintre cele mai cunoscute serii din industria jocurilor video. 

Need for Speed Heat – PS4

Need for Speed e una dintre cele mai cunoscute serii din industria jocurilor video. În varianta Heat, jucătorii pot explora Palm City, în cadrul competiției Speedhunter Showdown. Pot participa și la curse ilegale, pe străzile orașului. 

Granblue Fantasy: Versus – PS4

Arc System Works a creat Granblue Fantasy: Versus, ce include numeroase personaje, cu stiluri diferite de luptă. Jucătorii pot opta pentru modul solo sau în echipă, pentru a se lupta cu mai multe tipuri de inamici. 

Toem – PS5

Toem se numără printre cele mai neașteptate jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022. Jucătorii trebuie să decopere mistere în acest titlu de aventură care le cere să rezolve și probleme inedite.  

Jocuri PlayStation Plus Extra and Premium – Game Catalog (20 septembrie) 

Deathloop – PS5

Jocul prezintă povestea a 2 asasini rivali, care sunt prinși în lumea inedită a insulei Blackreef. Ei trebuie să trăiască aceeași zi pentru eternitate. Pentru personajul Colt, ciclul se va termina atunci când va asasina 8 ținte înainte ca ziua să fie reluată din nou. Deathloop se numără printre acele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022. 

Recent, Sony a dezvăluit designul PlayStation VR2 – află cum arată dispozitivul inedit.

Assassin’s Creed Origins – PS4

Un alt joc foarte cunoscut care va fi disponibil pentru unii abonați PlayStation Plus e Assassin’s Creed Origins. De această dată, acțiunea are loc în Egiptul Antic. Jucătorii trebuie să descopere secrete antice și mituri care duc la un moment important în serie – fondarea Assassin’s Brotherhood. 

Watch Dogs 2 – PS4

Jucătorii intră în pielea personajului Marcus Holloway. Tânărul hacker se află în mijlocul unei revoluții tehnologice în San Francisco. Marcus trebuie să înfrângă un sistem de operare invaziv. 

Dragon Ball Xenoverse 2 – PS4

În Dragon Ball Xenoverse 2, unul dintre acele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, abonații serviciului pot lua parte la momente importante din saga Dragon Ball. Își pot construi propriul personaj și pot explora lumea inedită. 

Spiritfarer: Farewell Edition – PS4

Jucătorii intră în pielea personajului Stella și pot construi o barcă, cu ajutorul căreia pot explora lumea. În plus, se pot împrieteni cu spirite, înainte ca acestea să ajungă în viața de apoi. În joc, abonații pot crește recolte, pot pescui, găti și alte activități similare. 

Chicory: A Colorful Tale – PS4

În Chicory, jucătorii se află într-o lume compusă dintr-o revistă de colorat. Astfel, ei pot colora pe absolut orice și pot descoperi noi locuri, rezolva puzzle-uri și pot avea acces la noi abilități. 

Recent, Sony a anunțat că va produce mai multe console PlayStation 4 din cauza deficitului PS5.

Dincolo de aceste titluri, printre acele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, în categoria Extra and Premium se numără și Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 (PS4, PS5), Alex Kidd in Miracle World DX (PS4, PS5), Rabbids Invasion: The Interactive TV Show (PS4), celebrul Rayman Legends (PS4) și Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition (PS4). 

PlayStation Plus Premium – Classics (20 septembrie)

În categoria PlayStation Plus Premium – Classics, disponibilă de pe 20 septembrie, se numără o colecție inedită, plus un joc inspirat dintr-o serie clasică. 

Syphon Filter 2 – PS1

În Syphon Filter 2, agenții Gabe Logan și Lian Xing descoperă un complot de a vinde virusul letal Syphon Filter. Ei se luptă pentru a descoperi criminaii și pentru a preveni vânzarea. Jocul a fost lansat inițial în anul 2000. 

The Sly Collection – PS3

The Sly Collection include 3 jocuri de acțiune – aventură: Sly Cooper, Sly 2: Band of Thieves, și Sly 3: Honor Among Thieves. Dincolo de faptul că această colecție se numără printre numeroasele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, Sony mai permite accesul jucătorilor la un alt titlu. 

Sly Cooper: Thieves in Time – PS3

În septembrie, abonații PlayStation Plus vor avea acces la încă un titlu din serie, Sly Cooper: Thieves in Time. În acest titlu, jucătorul se întoarce în timp și cunoaște strămoșii lui Sly. 

Toy Story 3 – PSP

În jocul Toy Story 3, jucătorii trebuie să îi ajute pe Buzz, Woody și celelalte jucării să treacă prin mai multe obstacole. Inițial, jocul a fost lansat pe PSP. 

Dincolo de aceste titluri, în categoria PlayStation Plus Premium – Classics se numără și Bentley’s Hackpack (PS3) și Kingdom of Paradise (PSP). 

Reclamă
Te-ar mai putea interesa și
Logo-ul Activision Blizzard pe ecranul unui smartphone, înconjurat de controllere pentru console, cu o lumină roșie pe fundal. Activision Blizzard ar fi pierdut milioane de jucători
World of Warcraft se întoarce în China. De ce a fost interzis jocul până acum
World of Warcraft se întoarce în China. De ce a fost interzis jocul până acum
Imagine cu un controller PlayStation, în fața unui panou albastru PlayStation Plus. Trei jocuri PlayStation Plus vor fi disponibile din ianuarie 2022
Jocuri PlayStation Plus din aprilie 2024. Ce titluri vor fi disponibile
Jocuri PlayStation Plus din aprilie 2024. Ce titluri vor fi disponibile
Jucător care se află în fața unui calculator, la birou, diferit față de Star Citizen, jocul controversat care a strâns 500 de milioane de dolari
Ce se întâmplă dacă dedici 3 ore pe zi jocurilor video. Efectul la care puțini se gândesc
Ce se întâmplă dacă dedici 3 ore pe zi jocurilor video. Efectul la care puțini se gândesc
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Luna Roz, pe fundal mov, cu copaci în față, similară cu cea din 2022
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
Luna Roz 2024 va avea loc în luna aprilie, când pe cer poate fi observat un alt fenomen inedit, ploaia de meteoriți Lyridele.  La doar câteva săptămâni după eclipsa solară de la începutul lunii,...
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
2
Persoană care ține un laptop pe genunchi, cu o imagine learn romanian pe ecran și steagul României, pentru a ilustra cât de grea e limba română
Fun
Cât de grea e limba română pentru americani. Experții au dezvăluit harta celor mai dificile limbi europene
Experții au dezvăluit cât de grea e limba română pentru americani și vorbitorii nativi de limba engleză, în comparație cu alte limbi europene.  Pentru vorbitorii de limba engleză, se pare că româna e mai...
Cât de grea e limba română pentru americani. Experții au dezvăluit harta celor mai dificile limbi europene
3
Un asteroid imens ce se va apropia de Pământ, pe fundal negru
NASA a dezvăluit când va fi adus asteroidul de 10.000 de cvadrilioane de dolari. De ce are o valoare atât de mare
NASA a dezvăluit când va fi adus asteroidul de 10.000 de cvadrilioane de dolari pe Pământ, operațiune extrem de complexă.  Anul trecut, agenția spațială a anunțat că va trimite o misiune numită 16 Psyche...
NASA a dezvăluit când va fi adus asteroidul de 10.000 de cvadrilioane de dolari. De ce are o valoare atât de mare
4
Bill Gates, la evenimentul International Import Expo, China, 2018. Stă într-un fotoliu alb și e îmbrăcat într-un costum închis la culoare. Bill Gates a recunoscut recent care a fost cea mai mare greseala din cariera sa
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
Bill Gates a dezvăluit care sunt singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit propriilor sale estimări legate de modul în care va schimba inteligența artificială societatea. Atunci când vine vorba de avansul...
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
5
Lac de lavă, precum lacul de lavă neted ca sticla de pe Io, Luna planetei Jupiter
„Lacul de lavă neted ca sticla” ascuns în Sistemul Solar. Experții au fost uimiți când l-au găsit
Experții au fost uimiți să găsească „lacul de lavă neted ca sticla” în Sistemul Solar, care se află pe Io, una dintre Lunile planetei Jupiter.  O nouă animație a dezvăluit un lac enorm de...
„Lacul de lavă neted ca sticla” ascuns în Sistemul Solar. Experții au fost uimiți când l-au găsit
PARTENERI
×