Jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022. Ce titluri vor fi disponibile

Sony a dezvăluit la ce jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022 vor avea acces abonații serviciului. În această lună, serviciul oferă titluri inedite. 

Publicat: 5 septembrie 2022, 15:40
Reclamă

Sony a dezvăluit recent titlurile la care vor avea acces abonații PlayStation Plus în luna septembrie. Acestea sunt împărțite pe mai multe categorii, în funcție de abonamentul ales de utilizatori. 

În trecut, abonații au avut reacții diferite la jocurile disponibile pe PlayStation Plus. În timp ce unele au fost lăudate, altele au primit critici.

Recent, Sony a introdus mai multe schimbări pentru abonamentul PlayStation Plus. Acesta a fost împărțit în mai multe abonamente. Luna iulie marchează prima dată de la introducerea schimbărilor când Sony a introdus noi jocuri pentru nivelul Essential, potrivit Engadget.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022

În septembrie, noile jocuri vor fi disponibile cu 6 septembrie pentru nivelul Essential. Game Catalog și Classics vor avea acces începând cu 20 septembrie. 

Iată jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, potrivit blogului oficial:

Reclamă
Reclamă

Jocuri PlayStation Plus Essential (6 septembrie – 3 octombrie) 

Pentru nivelul Essential, abonații vor avea acces la titluri variate, inclusiv un joc din una dintre cele mai cunoscute serii din industria jocurilor video. 

Need for Speed Heat – PS4

Need for Speed e una dintre cele mai cunoscute serii din industria jocurilor video. În varianta Heat, jucătorii pot explora Palm City, în cadrul competiției Speedhunter Showdown. Pot participa și la curse ilegale, pe străzile orașului. 

Granblue Fantasy: Versus – PS4

Arc System Works a creat Granblue Fantasy: Versus, ce include numeroase personaje, cu stiluri diferite de luptă. Jucătorii pot opta pentru modul solo sau în echipă, pentru a se lupta cu mai multe tipuri de inamici. 

Toem – PS5

Toem se numără printre cele mai neașteptate jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022. Jucătorii trebuie să decopere mistere în acest titlu de aventură care le cere să rezolve și probleme inedite.  

Jocuri PlayStation Plus Extra and Premium – Game Catalog (20 septembrie) 

Deathloop – PS5

Jocul prezintă povestea a 2 asasini rivali, care sunt prinși în lumea inedită a insulei Blackreef. Ei trebuie să trăiască aceeași zi pentru eternitate. Pentru personajul Colt, ciclul se va termina atunci când va asasina 8 ținte înainte ca ziua să fie reluată din nou. Deathloop se numără printre acele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022. 

Recent, Sony a dezvăluit designul PlayStation VR2 – află cum arată dispozitivul inedit.

Assassin’s Creed Origins – PS4

Un alt joc foarte cunoscut care va fi disponibil pentru unii abonați PlayStation Plus e Assassin’s Creed Origins. De această dată, acțiunea are loc în Egiptul Antic. Jucătorii trebuie să descopere secrete antice și mituri care duc la un moment important în serie – fondarea Assassin’s Brotherhood. 

Watch Dogs 2 – PS4

Jucătorii intră în pielea personajului Marcus Holloway. Tânărul hacker se află în mijlocul unei revoluții tehnologice în San Francisco. Marcus trebuie să înfrângă un sistem de operare invaziv. 

Dragon Ball Xenoverse 2 – PS4

În Dragon Ball Xenoverse 2, unul dintre acele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, abonații serviciului pot lua parte la momente importante din saga Dragon Ball. Își pot construi propriul personaj și pot explora lumea inedită. 

Spiritfarer: Farewell Edition – PS4

Jucătorii intră în pielea personajului Stella și pot construi o barcă, cu ajutorul căreia pot explora lumea. În plus, se pot împrieteni cu spirite, înainte ca acestea să ajungă în viața de apoi. În joc, abonații pot crește recolte, pot pescui, găti și alte activități similare. 

Chicory: A Colorful Tale – PS4

În Chicory, jucătorii se află într-o lume compusă dintr-o revistă de colorat. Astfel, ei pot colora pe absolut orice și pot descoperi noi locuri, rezolva puzzle-uri și pot avea acces la noi abilități. 

Recent, Sony a anunțat că va produce mai multe console PlayStation 4 din cauza deficitului PS5.

Dincolo de aceste titluri, printre acele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, în categoria Extra and Premium se numără și Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 (PS4, PS5), Alex Kidd in Miracle World DX (PS4, PS5), Rabbids Invasion: The Interactive TV Show (PS4), celebrul Rayman Legends (PS4) și Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition (PS4). 

PlayStation Plus Premium – Classics (20 septembrie)

În categoria PlayStation Plus Premium – Classics, disponibilă de pe 20 septembrie, se numără o colecție inedită, plus un joc inspirat dintr-o serie clasică. 

Syphon Filter 2 – PS1

În Syphon Filter 2, agenții Gabe Logan și Lian Xing descoperă un complot de a vinde virusul letal Syphon Filter. Ei se luptă pentru a descoperi criminaii și pentru a preveni vânzarea. Jocul a fost lansat inițial în anul 2000. 

The Sly Collection – PS3

The Sly Collection include 3 jocuri de acțiune – aventură: Sly Cooper, Sly 2: Band of Thieves, și Sly 3: Honor Among Thieves. Dincolo de faptul că această colecție se numără printre numeroasele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, Sony mai permite accesul jucătorilor la un alt titlu. 

Sly Cooper: Thieves in Time – PS3

În septembrie, abonații PlayStation Plus vor avea acces la încă un titlu din serie, Sly Cooper: Thieves in Time. În acest titlu, jucătorul se întoarce în timp și cunoaște strămoșii lui Sly. 

Toy Story 3 – PSP

În jocul Toy Story 3, jucătorii trebuie să îi ajute pe Buzz, Woody și celelalte jucării să treacă prin mai multe obstacole. Inițial, jocul a fost lansat pe PSP. 

Dincolo de aceste titluri, în categoria PlayStation Plus Premium – Classics se numără și Bentley’s Hackpack (PS3) și Kingdom of Paradise (PSP). 

Reclamă
Te-ar mai putea interesa și
Imagine cu un controller PlayStation, în fața unui panou albastru PlayStation Plus. Trei jocuri PlayStation Plus vor fi disponibile din ianuarie 2022
Jocuri PlayStation Plus din decembrie 2023. Ce titluri vor fi disponibile
Jocuri PlayStation Plus din decembrie 2023. Ce titluri vor fi disponibile
2 utilizatori cu controllere în mână, care joacă PlayStation, în fața unui monitor, pentru a ilustra cele mai bune jocuri PlayStation din toate timpurile
Cele mai bune jocuri PlayStation din toate timpurile. Ce titluri au impresionat criticii
Cele mai bune jocuri PlayStation din toate timpurile. Ce titluri au impresionat criticii
Imagine cu un controller PlayStation, în fața unui panou albastru PlayStation Plus. Trei jocuri PlayStation Plus vor fi disponibile din ianuarie 2022
Jocuri PlayStation Plus din noiembrie 2023. Ce titluri vor fi disponibile
Jocuri PlayStation Plus din noiembrie 2023. Ce titluri vor fi disponibile
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Mână de femeie care ajustează un termostat alb, pe perete, cu temperatura optimă pentru termostat
Temperatura optimă pentru termostat în timpul iernii. Experții zic că așa scade factura la căldură
Experții au dezvăluit care e temperatura optimă pentru termostat în timpul iernii, astfel încât să nu îți încarci factura la căldură.  Atunci când temperaturile de afară scad, mulți proprietari trebuie să decidă cum să...
Temperatura optimă pentru termostat în timpul iernii. Experții zic că așa scade factura la căldură
2
Doi utilizatori care au fiecare în mână un dispozitiv, unul Android, unul iOS, pe fundal cu verdeață. Experții au dezvăluit cum poți transfera datele de pe un iPhone pe un telefon Android
Schimbarea iPhone așteptată ani întregi. Ce a decis Apple să introducă în sfârșit
Apple a anunțat schimbarea iPhone așteptată ani întregi de către utilizatori, funcționalitate ce a fost integrată deja pe mai multe dispozitive Android. Se pare că Apple vrea să includă standardul RCS în actualizarea iOS...
Schimbarea iPhone așteptată ani întregi. Ce a decis Apple să introducă în sfârșit
3
Samsung Galaxy S23 Ultra, cel mai rapid telefon Android, ținut în mână de un utilizator
Funcțiile ascunse Samsung Galaxy pe care trebuie să le folosești. Mulți utilizatori nu au auzit de ele
Funcțiile ascunse Samsung Galaxy te pot ajuta să realizezi anumite acțiuni mult mai ușor și eficient decât în mod obișnuit. Atunci când vine vorba de sisteme de operare pentru smartphone-uri, utilizatorii au acces la...
Funcțiile ascunse Samsung Galaxy pe care trebuie să le folosești. Mulți utilizatori nu au auzit de ele
4
Telefon care are WhatsApp pe ecran, cu logo-urile whatsapp langa, pe fundal de lemn deschis la culoare. Toți utilizatorii WhatsApp sunt avertizați să șteargă mesajele periculoase
Surpriză pentru utilizatorii WhatsApp. Unii dintre ei vor primi acces la una dintre cele mai puternice funcții Meta
Meta a pregătit o surpriză pentru utilizatorii WhatsApp, ce ar putea fi introdusă în curând pe toate platformele deținute de companie. Mark Zuckerberg vrea să introducă Meta AI pe WhatsApp, o veste care a...
Surpriză pentru utilizatorii WhatsApp. Unii dintre ei vor primi acces la una dintre cele mai puternice funcții Meta
5
telefon samsung Galaxy Note 7, cu stilou, pe fundal de lemn, unul dintre cele mai mari eșecuri tehnologice din ultimii ani
Cele mai mari îmbunătățiri Samsung Galaxy S24 Ultra. Informațiile care au ajuns deja pe Internet
Pe Internet au apărut informații despre cele mai importante îmbunătățiri Samsung Galaxy S24 Ultra, ce se pare că va fi lansat anul următor.  Samsung Galaxy S23 Ultra e unul dintre cele mai așteptate telefoane...
Cele mai mari îmbunătățiri Samsung Galaxy S24 Ultra. Informațiile care au ajuns deja pe Internet
PARTENERI
×