Jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022. Ce titluri vor fi disponibile

Sony a dezvăluit la ce jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022 vor avea acces abonații serviciului. În această lună, serviciul oferă titluri inedite. 

Publicat: 5 septembrie 2022, 15:40
Reclamă

Sony a dezvăluit recent titlurile la care vor avea acces abonații PlayStation Plus în luna septembrie. Acestea sunt împărțite pe mai multe categorii, în funcție de abonamentul ales de utilizatori. 

În trecut, abonații au avut reacții diferite la jocurile disponibile pe PlayStation Plus. În timp ce unele au fost lăudate, altele au primit critici.

Recent, Sony a introdus mai multe schimbări pentru abonamentul PlayStation Plus. Acesta a fost împărțit în mai multe abonamente. Luna iulie marchează prima dată de la introducerea schimbărilor când Sony a introdus noi jocuri pentru nivelul Essential, potrivit Engadget.

Jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022

În septembrie, noile jocuri vor fi disponibile cu 6 septembrie pentru nivelul Essential. Game Catalog și Classics vor avea acces începând cu 20 septembrie. 

Iată jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, potrivit blogului oficial:

Reclamă
Reclamă

Jocuri PlayStation Plus Essential (6 septembrie – 3 octombrie) 

Pentru nivelul Essential, abonații vor avea acces la titluri variate, inclusiv un joc din una dintre cele mai cunoscute serii din industria jocurilor video. 

Need for Speed Heat – PS4

Need for Speed e una dintre cele mai cunoscute serii din industria jocurilor video. În varianta Heat, jucătorii pot explora Palm City, în cadrul competiției Speedhunter Showdown. Pot participa și la curse ilegale, pe străzile orașului. 

Granblue Fantasy: Versus – PS4

Arc System Works a creat Granblue Fantasy: Versus, ce include numeroase personaje, cu stiluri diferite de luptă. Jucătorii pot opta pentru modul solo sau în echipă, pentru a se lupta cu mai multe tipuri de inamici. 

Toem – PS5

Toem se numără printre cele mai neașteptate jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022. Jucătorii trebuie să decopere mistere în acest titlu de aventură care le cere să rezolve și probleme inedite.  

Jocuri PlayStation Plus Extra and Premium – Game Catalog (20 septembrie) 

Deathloop – PS5

Jocul prezintă povestea a 2 asasini rivali, care sunt prinși în lumea inedită a insulei Blackreef. Ei trebuie să trăiască aceeași zi pentru eternitate. Pentru personajul Colt, ciclul se va termina atunci când va asasina 8 ținte înainte ca ziua să fie reluată din nou. Deathloop se numără printre acele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022. 

Recent, Sony a dezvăluit designul PlayStation VR2 – află cum arată dispozitivul inedit.

Assassin’s Creed Origins – PS4

Un alt joc foarte cunoscut care va fi disponibil pentru unii abonați PlayStation Plus e Assassin’s Creed Origins. De această dată, acțiunea are loc în Egiptul Antic. Jucătorii trebuie să descopere secrete antice și mituri care duc la un moment important în serie – fondarea Assassin’s Brotherhood. 

Watch Dogs 2 – PS4

Jucătorii intră în pielea personajului Marcus Holloway. Tânărul hacker se află în mijlocul unei revoluții tehnologice în San Francisco. Marcus trebuie să înfrângă un sistem de operare invaziv. 

Dragon Ball Xenoverse 2 – PS4

În Dragon Ball Xenoverse 2, unul dintre acele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, abonații serviciului pot lua parte la momente importante din saga Dragon Ball. Își pot construi propriul personaj și pot explora lumea inedită. 

Spiritfarer: Farewell Edition – PS4

Jucătorii intră în pielea personajului Stella și pot construi o barcă, cu ajutorul căreia pot explora lumea. În plus, se pot împrieteni cu spirite, înainte ca acestea să ajungă în viața de apoi. În joc, abonații pot crește recolte, pot pescui, găti și alte activități similare. 

Chicory: A Colorful Tale – PS4

În Chicory, jucătorii se află într-o lume compusă dintr-o revistă de colorat. Astfel, ei pot colora pe absolut orice și pot descoperi noi locuri, rezolva puzzle-uri și pot avea acces la noi abilități. 

Recent, Sony a anunțat că va produce mai multe console PlayStation 4 din cauza deficitului PS5.

Dincolo de aceste titluri, printre acele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, în categoria Extra and Premium se numără și Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 (PS4, PS5), Alex Kidd in Miracle World DX (PS4, PS5), Rabbids Invasion: The Interactive TV Show (PS4), celebrul Rayman Legends (PS4) și Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition (PS4). 

PlayStation Plus Premium – Classics (20 septembrie)

În categoria PlayStation Plus Premium – Classics, disponibilă de pe 20 septembrie, se numără o colecție inedită, plus un joc inspirat dintr-o serie clasică. 

Syphon Filter 2 – PS1

În Syphon Filter 2, agenții Gabe Logan și Lian Xing descoperă un complot de a vinde virusul letal Syphon Filter. Ei se luptă pentru a descoperi criminaii și pentru a preveni vânzarea. Jocul a fost lansat inițial în anul 2000. 

The Sly Collection – PS3

The Sly Collection include 3 jocuri de acțiune – aventură: Sly Cooper, Sly 2: Band of Thieves, și Sly 3: Honor Among Thieves. Dincolo de faptul că această colecție se numără printre numeroasele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, Sony mai permite accesul jucătorilor la un alt titlu. 

Sly Cooper: Thieves in Time – PS3

În septembrie, abonații PlayStation Plus vor avea acces la încă un titlu din serie, Sly Cooper: Thieves in Time. În acest titlu, jucătorul se întoarce în timp și cunoaște strămoșii lui Sly. 

Toy Story 3 – PSP

În jocul Toy Story 3, jucătorii trebuie să îi ajute pe Buzz, Woody și celelalte jucării să treacă prin mai multe obstacole. Inițial, jocul a fost lansat pe PSP. 

Dincolo de aceste titluri, în categoria PlayStation Plus Premium – Classics se numără și Bentley’s Hackpack (PS3) și Kingdom of Paradise (PSP). 

Reclamă
Te-ar mai putea interesa și
Logo-ul PlayStation Plus, cu un controller a consolei, pe fundal albastru. Deep Rock Galactic e jocul gratuit PlayStation oferit în ianuarie 2022
Jocuri PlayStation Plus din ianuarie 2023. Ce titluri vor fi disponibile
Jocuri PlayStation Plus din ianuarie 2023. Ce titluri vor fi disponibile
Scena The Game Awards 2022, Los Angeles, cu auriu pe fundal
The Game Awards 2022. Lista completă a câștigătorilor din acest an
The Game Awards 2022. Lista completă a câștigătorilor din acest an
Utilizator care are casca PlayStation VR pe cap și baghetele PSVR în mână, pe fundal alb. Sony a dezvăluit acum designul PlayStation VR2
Casca PlayStation VR 2 va fi lansată pe 22 februarie 2023. Ce preț va avea
Casca PlayStation VR 2 va fi lansată pe 22 februarie 2023. Ce preț va avea
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Clădire din Dublin, Irlanda, cea mai bogată țară din lume
Fun
Cea mai bogată țară din lume. Care e salariul mediu în acest stat
Potrivit unei estimări recente, cea mai bogată țară din lume se află în Europa și are un PIB de peste 100.000 de dolari pe cap de locuitor.  Multe dintre cele mai bogate țări din...
Cea mai bogată țară din lume. Care e salariul mediu în acest stat
2
Aplicația Facebook, ce a pierdut utilizatori zilnici, pe ecranul unui telefon, ținut în mână de un utilizator
Un fost angajat Meta a dezvăluit ce face Facebook pe telefonul tău, fără să îți dai seama. Procesul ar goli bateria dispozitivului
Un fost angajat Meta a dezvăluit ce face Facebook pe telefonul tău, fără să îți dai seama. Potrivit acestuia, procesul golește bateria dispozitivului. Ai observat că Facebook și Facebook Messenger consumă mai mult din...
Un fost angajat Meta a dezvăluit ce face Facebook pe telefonul tău, fără să îți dai seama. Procesul ar goli bateria dispozitivului
3
Monede de aur și argint, posibil similare cu comoara din goana după aurul nazist din Olanda
Goana după aurul nazist a ajuns și într-un mic sat. Indiciul care ar promite o avere fantastică ascunsă
Goana după aurul nazist a ajuns și într-un mic sat, după ce o hartă ținută secretă timp de 75 de ani a fost dezvăluită.  Satul Ommeren, considerat liniștit până acum, a fost invadat de...
Goana după aurul nazist a ajuns și într-un mic sat. Indiciul care ar promite o avere fantastică ascunsă
4
Asteroid în spațiu, similar cu 16 Psyche, asteroidul care ar putea fi de 70.000 de ori mai valoros decât întreaga economie globală
Asteroidul care ar putea fi de 70.000 de ori mai valoros decât întreaga economie globală. NASA trimite o misiune către el în 2023
16 Psyche e asteroidul care ar putea fi de 70.000 de ori mai valoros decât întreaga economie globală de pe Pământ. NASA a anunțat o misiune către el în viitorul apropiat.  În 2017, NASA...
Asteroidul care ar putea fi de 70.000 de ori mai valoros decât întreaga economie globală. NASA trimite o misiune către el în 2023
5
Mâna unui robot care iese din laptop, cu un utilizator care îl folosește. ChatGPT e programul „înfricoșător” care ar putea înlocui Google
Joburile care ar putea să dispară din cauza programului ChatGPT. Ce slujbe ar putea înlocui inteligența artificială
Experții au vorbit despre joburile care ar putea să dispară din cauza ChatGPT, un program de inteligență artificială care are deja milioane de utilizatori.  ChatGPT a devenit atât de cunoscut, încât Microsoft a anunțat...
Joburile care ar putea să dispară din cauza programului ChatGPT. Ce slujbe ar putea înlocui inteligența artificială
PARTENERI
×