Jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022. Ce titluri vor fi disponibile

Sony a dezvăluit la ce jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022 vor avea acces abonații serviciului. În această lună, serviciul oferă titluri inedite. 

Publicat: 5 septembrie 2022, 15:40
Reclamă

Sony a dezvăluit recent titlurile la care vor avea acces abonații PlayStation Plus în luna septembrie. Acestea sunt împărțite pe mai multe categorii, în funcție de abonamentul ales de utilizatori. 

Reclamă

În trecut, abonații au avut reacții diferite la jocurile disponibile pe PlayStation Plus. În timp ce unele au fost lăudate, altele au primit critici.

Recent, Sony a introdus mai multe schimbări pentru abonamentul PlayStation Plus. Acesta a fost împărțit în mai multe abonamente. Luna iulie marchează prima dată de la introducerea schimbărilor când Sony a introdus noi jocuri pentru nivelul Essential, potrivit Engadget.

Jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022

În septembrie, noile jocuri vor fi disponibile cu 6 septembrie pentru nivelul Essential. Game Catalog și Classics vor avea acces începând cu 20 septembrie. 

Iată jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, potrivit blogului oficial:

Reclamă
Reclamă

Jocuri PlayStation Plus Essential (6 septembrie – 3 octombrie) 

Pentru nivelul Essential, abonații vor avea acces la titluri variate, inclusiv un joc din una dintre cele mai cunoscute serii din industria jocurilor video. 

Need for Speed Heat – PS4

Need for Speed e una dintre cele mai cunoscute serii din industria jocurilor video. În varianta Heat, jucătorii pot explora Palm City, în cadrul competiției Speedhunter Showdown. Pot participa și la curse ilegale, pe străzile orașului. 

Granblue Fantasy: Versus – PS4

Arc System Works a creat Granblue Fantasy: Versus, ce include numeroase personaje, cu stiluri diferite de luptă. Jucătorii pot opta pentru modul solo sau în echipă, pentru a se lupta cu mai multe tipuri de inamici. 

Toem – PS5

Toem se numără printre cele mai neașteptate jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022. Jucătorii trebuie să decopere mistere în acest titlu de aventură care le cere să rezolve și probleme inedite.  

Jocuri PlayStation Plus Extra and Premium – Game Catalog (20 septembrie) 

Deathloop – PS5

Jocul prezintă povestea a 2 asasini rivali, care sunt prinși în lumea inedită a insulei Blackreef. Ei trebuie să trăiască aceeași zi pentru eternitate. Pentru personajul Colt, ciclul se va termina atunci când va asasina 8 ținte înainte ca ziua să fie reluată din nou. Deathloop se numără printre acele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022. 

Recent, Sony a dezvăluit designul PlayStation VR2 – află cum arată dispozitivul inedit.

Assassin’s Creed Origins – PS4

Un alt joc foarte cunoscut care va fi disponibil pentru unii abonați PlayStation Plus e Assassin’s Creed Origins. De această dată, acțiunea are loc în Egiptul Antic. Jucătorii trebuie să descopere secrete antice și mituri care duc la un moment important în serie – fondarea Assassin’s Brotherhood. 

Watch Dogs 2 – PS4

Jucătorii intră în pielea personajului Marcus Holloway. Tânărul hacker se află în mijlocul unei revoluții tehnologice în San Francisco. Marcus trebuie să înfrângă un sistem de operare invaziv. 

Dragon Ball Xenoverse 2 – PS4

În Dragon Ball Xenoverse 2, unul dintre acele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, abonații serviciului pot lua parte la momente importante din saga Dragon Ball. Își pot construi propriul personaj și pot explora lumea inedită. 

Spiritfarer: Farewell Edition – PS4

Jucătorii intră în pielea personajului Stella și pot construi o barcă, cu ajutorul căreia pot explora lumea. În plus, se pot împrieteni cu spirite, înainte ca acestea să ajungă în viața de apoi. În joc, abonații pot crește recolte, pot pescui, găti și alte activități similare. 

Chicory: A Colorful Tale – PS4

În Chicory, jucătorii se află într-o lume compusă dintr-o revistă de colorat. Astfel, ei pot colora pe absolut orice și pot descoperi noi locuri, rezolva puzzle-uri și pot avea acces la noi abilități. 

Recent, Sony a anunțat că va produce mai multe console PlayStation 4 din cauza deficitului PS5.

Dincolo de aceste titluri, printre acele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, în categoria Extra and Premium se numără și Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 (PS4, PS5), Alex Kidd in Miracle World DX (PS4, PS5), Rabbids Invasion: The Interactive TV Show (PS4), celebrul Rayman Legends (PS4) și Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition (PS4). 

PlayStation Plus Premium – Classics (20 septembrie)

În categoria PlayStation Plus Premium – Classics, disponibilă de pe 20 septembrie, se numără o colecție inedită, plus un joc inspirat dintr-o serie clasică. 

Syphon Filter 2 – PS1

În Syphon Filter 2, agenții Gabe Logan și Lian Xing descoperă un complot de a vinde virusul letal Syphon Filter. Ei se luptă pentru a descoperi criminaii și pentru a preveni vânzarea. Jocul a fost lansat inițial în anul 2000. 

The Sly Collection – PS3

The Sly Collection include 3 jocuri de acțiune – aventură: Sly Cooper, Sly 2: Band of Thieves, și Sly 3: Honor Among Thieves. Dincolo de faptul că această colecție se numără printre numeroasele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, Sony mai permite accesul jucătorilor la un alt titlu. 

Sly Cooper: Thieves in Time – PS3

În septembrie, abonații PlayStation Plus vor avea acces la încă un titlu din serie, Sly Cooper: Thieves in Time. În acest titlu, jucătorul se întoarce în timp și cunoaște strămoșii lui Sly. 

Toy Story 3 – PSP

În jocul Toy Story 3, jucătorii trebuie să îi ajute pe Buzz, Woody și celelalte jucării să treacă prin mai multe obstacole. Inițial, jocul a fost lansat pe PSP. 

Dincolo de aceste titluri, în categoria PlayStation Plus Premium – Classics se numără și Bentley’s Hackpack (PS3) și Kingdom of Paradise (PSP). 

Reclamă
Te-ar mai putea interesa și
Jucător care se află în fața unui calculator, la birou, diferit față de Star Citizen, jocul controversat care a strâns 500 de milioane de dolari
Jocul video controversat care a strâns 500 de milioane de dolari de la fani. Star Citizen se află în stadiul de dezvoltare de peste 10 ani
Jocul video controversat care a strâns 500 de milioane de dolari de la fani. Star Citizen se află în stadiul de dezvoltare de peste 10 ani
Utilizator care ține în mână un telefon cu imagine Diablo pe ecran. recent, pe Internet au apărut primele imagini din Diablo 4
Primele imagini din Diablo 4 au ajuns pe Internet. Când ar putea fi lansat oficial jocul
Primele imagini din Diablo 4 au ajuns pe Internet. Când ar putea fi lansat oficial jocul
Utilizator care ține un telefon cu imagini GTA pe ecran. Primele imagini din GTA 6 au fost publicate recent
Primele imagini din GTA 6 au fost publicate de un hacker online. Detalii pe care fanii le-au observat imediat
Primele imagini din GTA 6 au fost publicate de un hacker online. Detalii pe care fanii le-au observat imediat
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Utilizatoare care stă la masă de lemn, cu un telefon în mână, cu o imagine pe ecran. Experții au dezvăluit ce imagini nu trebuie să publici pe Facebook
Ce imagini nu trebuie să publici pe rețelele de socializare. Experții au dezvăluit riscul
Experții au dezvăluit recent ce imagini nu trebuie să publici pe Facebook sau alte rețele de socializare. Unele dintre ele pot avea repercusiuni notabile.  Atunci când vine vorba de imaginile de pe rețelele de...
Ce imagini nu trebuie să publici pe rețelele de socializare. Experții au dezvăluit riscul
2
Un Soare artificial, într-un reactor, pe fundal negru, similar cu „Soarele artificial” creat de China
„Soarele artificial” creat de China a doborât un record mondial. Ce temperatură fantastică a atins
„Soarele artificial” creat de China a doborât recent un record mondial de temperatură, prag pe care l-a menținut timp de 101 secunde. China a doborât recent un record cu reactorul Experimental Advanced Superconducting Tokamak...
„Soarele artificial” creat de China a doborât un record mondial. Ce temperatură fantastică a atins
3
Utilizator cu un telefon în mână, pe care apare ecranul de introducere a numărului de telefon. Experții au dezvăluit recent ce pot face hackerii cu numărul de telefon
Ce pot face hackerii cu numărul tău de telefon. Riscul la care poți fi expus
Te-ai întrebat ce pot face hackerii cu numărul tău de telefon? Această informație, dacă ajunge pe mâna unor entități periculoase, poate aduce riscuri considerabile. Numărul tău de telefon poate fi folosit de hackeri și...
Ce pot face hackerii cu numărul tău de telefon. Riscul la care poți fi expus
4
Imagine cu roverul Perseverance, ce a făcut o descoperire neașteptată pe Marte
Perseverance a găsit o „comoară” de materie organică pe Marte. Ce au descoperit experții
Rover-ul Perseverance a găsit o „comoară” de materie organică pe Marte, într-o descoperire care a încântat experții. Perseverance investiga zona unei delte antice de pe Marte când a găsit unele dintre cele mai importante...
Perseverance a găsit o „comoară” de materie organică pe Marte. Ce au descoperit experții
5
Explozie de culorile curcubeului, pe fundal negru. Experții au descoperit recent eroarea de matematică de 100 de ani
Fun
Eroarea de matematică de 100 de ani care ar putea schimba modul în care văd oamenii culorile. Experții cred că e necesară o „schimbare de paradigmă”
Eroarea de matematică de 100 de ani ar putea schimba modul în care văd oamenii culorilor, potrivit experților, ce consideră că această descoperire e o „schimbare de paradigmă”.  Un nou studiu corectează o eroare...
Eroarea de matematică de 100 de ani care ar putea schimba modul în care văd oamenii culorile. Experții cred că e necesară o „schimbare de paradigmă”
PARTENERI
×