Jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022. Ce titluri vor fi disponibile

Sony a dezvăluit la ce jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022 vor avea acces abonații serviciului. În această lună, serviciul oferă titluri inedite. 

Publicat: 5 septembrie 2022, 15:40
Reclamă

Sony a dezvăluit recent titlurile la care vor avea acces abonații PlayStation Plus în luna septembrie. Acestea sunt împărțite pe mai multe categorii, în funcție de abonamentul ales de utilizatori. 

În trecut, abonații au avut reacții diferite la jocurile disponibile pe PlayStation Plus. În timp ce unele au fost lăudate, altele au primit critici.

Recent, Sony a introdus mai multe schimbări pentru abonamentul PlayStation Plus. Acesta a fost împărțit în mai multe abonamente. Luna iulie marchează prima dată de la introducerea schimbărilor când Sony a introdus noi jocuri pentru nivelul Essential, potrivit Engadget.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022

În septembrie, noile jocuri vor fi disponibile cu 6 septembrie pentru nivelul Essential. Game Catalog și Classics vor avea acces începând cu 20 septembrie. 

Iată jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, potrivit blogului oficial:

Reclamă
Reclamă

Jocuri PlayStation Plus Essential (6 septembrie – 3 octombrie) 

Pentru nivelul Essential, abonații vor avea acces la titluri variate, inclusiv un joc din una dintre cele mai cunoscute serii din industria jocurilor video. 

Need for Speed Heat – PS4

Need for Speed e una dintre cele mai cunoscute serii din industria jocurilor video. În varianta Heat, jucătorii pot explora Palm City, în cadrul competiției Speedhunter Showdown. Pot participa și la curse ilegale, pe străzile orașului. 

Granblue Fantasy: Versus – PS4

Arc System Works a creat Granblue Fantasy: Versus, ce include numeroase personaje, cu stiluri diferite de luptă. Jucătorii pot opta pentru modul solo sau în echipă, pentru a se lupta cu mai multe tipuri de inamici. 

Toem – PS5

Toem se numără printre cele mai neașteptate jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022. Jucătorii trebuie să decopere mistere în acest titlu de aventură care le cere să rezolve și probleme inedite.  

Jocuri PlayStation Plus Extra and Premium – Game Catalog (20 septembrie) 

Deathloop – PS5

Jocul prezintă povestea a 2 asasini rivali, care sunt prinși în lumea inedită a insulei Blackreef. Ei trebuie să trăiască aceeași zi pentru eternitate. Pentru personajul Colt, ciclul se va termina atunci când va asasina 8 ținte înainte ca ziua să fie reluată din nou. Deathloop se numără printre acele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022. 

Recent, Sony a dezvăluit designul PlayStation VR2 – află cum arată dispozitivul inedit.

Assassin’s Creed Origins – PS4

Un alt joc foarte cunoscut care va fi disponibil pentru unii abonați PlayStation Plus e Assassin’s Creed Origins. De această dată, acțiunea are loc în Egiptul Antic. Jucătorii trebuie să descopere secrete antice și mituri care duc la un moment important în serie – fondarea Assassin’s Brotherhood. 

Watch Dogs 2 – PS4

Jucătorii intră în pielea personajului Marcus Holloway. Tânărul hacker se află în mijlocul unei revoluții tehnologice în San Francisco. Marcus trebuie să înfrângă un sistem de operare invaziv. 

Dragon Ball Xenoverse 2 – PS4

În Dragon Ball Xenoverse 2, unul dintre acele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, abonații serviciului pot lua parte la momente importante din saga Dragon Ball. Își pot construi propriul personaj și pot explora lumea inedită. 

Spiritfarer: Farewell Edition – PS4

Jucătorii intră în pielea personajului Stella și pot construi o barcă, cu ajutorul căreia pot explora lumea. În plus, se pot împrieteni cu spirite, înainte ca acestea să ajungă în viața de apoi. În joc, abonații pot crește recolte, pot pescui, găti și alte activități similare. 

Chicory: A Colorful Tale – PS4

În Chicory, jucătorii se află într-o lume compusă dintr-o revistă de colorat. Astfel, ei pot colora pe absolut orice și pot descoperi noi locuri, rezolva puzzle-uri și pot avea acces la noi abilități. 

Recent, Sony a anunțat că va produce mai multe console PlayStation 4 din cauza deficitului PS5.

Dincolo de aceste titluri, printre acele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, în categoria Extra and Premium se numără și Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 (PS4, PS5), Alex Kidd in Miracle World DX (PS4, PS5), Rabbids Invasion: The Interactive TV Show (PS4), celebrul Rayman Legends (PS4) și Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition (PS4). 

PlayStation Plus Premium – Classics (20 septembrie)

În categoria PlayStation Plus Premium – Classics, disponibilă de pe 20 septembrie, se numără o colecție inedită, plus un joc inspirat dintr-o serie clasică. 

Syphon Filter 2 – PS1

În Syphon Filter 2, agenții Gabe Logan și Lian Xing descoperă un complot de a vinde virusul letal Syphon Filter. Ei se luptă pentru a descoperi criminaii și pentru a preveni vânzarea. Jocul a fost lansat inițial în anul 2000. 

The Sly Collection – PS3

The Sly Collection include 3 jocuri de acțiune – aventură: Sly Cooper, Sly 2: Band of Thieves, și Sly 3: Honor Among Thieves. Dincolo de faptul că această colecție se numără printre numeroasele jocuri PlayStation Plus din septembrie 2022, Sony mai permite accesul jucătorilor la un alt titlu. 

Sly Cooper: Thieves in Time – PS3

În septembrie, abonații PlayStation Plus vor avea acces la încă un titlu din serie, Sly Cooper: Thieves in Time. În acest titlu, jucătorul se întoarce în timp și cunoaște strămoșii lui Sly. 

Toy Story 3 – PSP

În jocul Toy Story 3, jucătorii trebuie să îi ajute pe Buzz, Woody și celelalte jucării să treacă prin mai multe obstacole. Inițial, jocul a fost lansat pe PSP. 

Dincolo de aceste titluri, în categoria PlayStation Plus Premium – Classics se numără și Bentley’s Hackpack (PS3) și Kingdom of Paradise (PSP). 

Reclamă
Te-ar mai putea interesa și
Consola Xbox One, pe alb, pe un fundal verde deschis. Microsoft a oprit recent producția pentru această consolă
Microsoft a dezvăluit noile modele Xbox. Cum arată consola Xbox Series X pe alb
Microsoft a dezvăluit noile modele Xbox. Cum arată consola Xbox Series X pe alb
Imagine cu un controller PlayStation, în fața unui panou albastru PlayStation Plus. Trei jocuri PlayStation Plus vor fi disponibile din ianuarie 2022
Jocuri PlayStation Plus din iunie 2024. Ce titluri vor fi disponibile
Jocuri PlayStation Plus din iunie 2024. Ce titluri vor fi disponibile
Imagine cu un controller PlayStation, în fața unui panou albastru PlayStation Plus. Trei jocuri PlayStation Plus vor fi disponibile din ianuarie 2022
Jocuri PlayStation Plus din mai 2024. Ce titluri vor fi disponibile
Jocuri PlayStation Plus din mai 2024. Ce titluri vor fi disponibile
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Explozie nucleară, într-un oraș, cu cerul înnorat și blocuri în partea de jos. Experții au estimat cât de departe trebuie să te afli de o explozie nucleară pentru a supraviețui
Există șanse de 99.9% ca AI să distrugă omenirea, susține un cercetător de top. Elon Musk nu e de acord
Potrivit unui cercetător de top, există șanse de 99.9% ca AI să distrugă omenirea, deși nu toți experții – și nici măcar Elon Musk – sunt de acord.  Inteligența artificială a devenit cel mai...
Există șanse de 99.9% ca AI să distrugă omenirea, susține un cercetător de top. Elon Musk nu e de acord
2
Luna Roz, mare, pe cer, similară cu Super Luna Căpșună din iunie 2022
Luna Căpșună 2024. Când are loc prima Lună Plină din această vară
Luna Căpșună 2024 promite un spectacol inedit pe cerul nopții, ce va putea fi admirat în luna iunie în întreaga lume. Prima Lună Plină din această vară va fi diferită față de celelalte, potrivit...
Luna Căpșună 2024. Când are loc prima Lună Plină din această vară
3
Utilizator care are un telefon mobil în mână cu o lanternă pornită. Experții au dezvăluit de ce nu trebuie să îți folosești telefonul pe post de lanternă
Telefonul „Superman” care vede prin pereți ar putea deveni o realitate. Cum funcționeză cipul cu „vedere în raze X”
Experții au creat o nouă tehnologie ce ar produce telefonul „Superman” care vede prin pereți, o inovație care poate schimba domeniul tech.  Cercetătorii au creat cipul ce are vedere cu raze X „inspirate de...
Telefonul „Superman” care vede prin pereți ar putea deveni o realitate. Cum funcționeză cipul cu „vedere în raze X”
4
Explozie cosmică, precum cea unică în viață, în nuanțe de albastru, pe fundal negru
Explozia cosmică unică în viață ce are loc în această vară. Așa ceva se întâmplă doar o dată la 80 de ani
La fiecare 80 de ani are loc explozia cosmică unică în viață, ce poate fi admirată cu ochiul liber și care va avea loc și în vara anului 2024.  La fiecare 80 de ani...
Explozia cosmică unică în viață ce are loc în această vară. Așa ceva se întâmplă doar o dată la 80 de ani
5
Elon Musk în anul 2020, oe covorul roșu al premiilor Axel Springer. E îmbrăcat într-o geacă neagră de piele, cu tricou negru, pe fundal albastru. Averea lui Elon Musk trece de 200 de miliarde de dolari
Elon Musk le cere bani angajaților pe care i-a concediat. Ce l-a nemulțumit pe unul dintre cei mai bogați oameni din lume
Elon Musk le cere bani angajaților Twitter (actualul X) pe care i-a concediat și îi amenință că îi va aduce în fața judecătorilor. După ce a concediat mai mulți angajați Twitter din Australia, actualul...
Elon Musk le cere bani angajaților pe care i-a concediat. Ce l-a nemulțumit pe unul dintre cei mai bogați oameni din lume
PARTENERI
×