iPhone 14 ar putea arăta complet diferit, potrivit informațiilor care au ajuns pe Internet. Detaliul la care fanii nu se așteptau

Iphone 13 abia a ajuns pe piață, dar au apărut deja zvonuri că iPhone 14 ar putea arăta complet diferit. Dincolo de zvonurile care au ajuns pe Internet, a apărut și un model concept, ce schimbă radical design-ul telefoanelor Apple.

Publicat: 15 noiembrie 2021, 13:02
Reclamă

Smartphone-urile Apple sunt unele dintre cele mai cunoscute din lume și au schimbat complet design-ul telefoanelor mobile în momentul în care a fost lansat primul iPhone, la începutul anului 2007. Acum, au apărut noi zvonuri despre cum va arăta noul dispozitiv al companiei, iPhone 14.

Potrivit Forbes, pe Internet au apărut mai multe informații despre cum va arăta iPhone 14 și ce specificații tehnice impresionante va avea.

În plus, un video publicat pe YouTube arată un model concept pentru iPhone 14, cu un design complet diferit față de telefoanele Apple lansate până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

iPhone 14 ar putea arăta complet diferit, potrivit informațiilor care au ajuns pe Internet

Mark Gurman, cunoscut pentru informațiile pe care le obține înainte de lansarea produselor Apple pe piață, a dezvăluit că iPhone 14 nu va mai fi o îmbunătățire a design-ului actual al smartphone-ului (așa cum au fost considerate de mulți ultimele modele de smartphone-uri Apple), ci va avea un design complet diferit, scrie Forbes. 

Potrivit lui Gurman, iPhone 14 ar putea arăta complet diferit față de celelalte smartphone-uri Apple. În plus, acesta a dezvăluit că Apple va lansa și modele mai ieftine în următoarea sa serie de telefoane. 

Reclamă
Reclamă

Gurman susține că iPhone 14 va purta acest nume, în ciuda schimbării complete a design-ului. Acesta susține că următorul iPhone va avea un „redesign complet”. Pe Internet au apărut și imagini cu un potențial model iPhone 14, cu o carcasă din titan, ce are un design similar cu unele telefoane Android. 

Potrivit experților, seria iPhone 14 va include și iPhone 14 Max, cu un ecran de 6.7 inchi. Cesta va fi un model cu un preț mai accesibil decât iPhone 14 Pro Max. 

În ciuda faptului că iPhone 13 se vinde foarte bine în acest moment, potrivit Forbes, Apple pare pregătit să își asume un risc cu noul model. iPhone 14 ar putea arăta complet diferit și seria ar putea avea prețuri mai accesibile. 

Varianta Pro a iPhone 14 ar putea include Touch ID

LeaksApplePro, cunoscut pentru informațiile despre produsele Apple, a declarat pentru iDropNew că iPhone 14 Pro ar putea include în continuare Touch ID. 

Vă pot spune că această funcție a fost abandonată pentru seria 14 obișnuită. Dar încă e testată pentru modelele Pro de anul următor, pusă sub display, deși încă nu e clar dacă va fi inclusă.

– LeaksApplePro 

Și Mark Gurman a confirmat că Apple testează Touch ID în display-ul telefoanelor Apple, dar nu a putut fi inclus în iPhone 13. Se pare că Touch ID va fi introdus alături de Face ID, și nu va înlocui funcția actuală. 

LeaksApplePro susține că „nu există nicio șansă” ca iPhone 14 Mini să facă parte din noua serie Apple: „Seria iPhone de anul următor va include două dispozitive, cu ecrane de 6.1 inchi și 6.7 inchi.” 

Se pare că Apple vrea să ofere utilizatorilor un dispozitiv iPhone cu ecran mare, la un preț accesibil. 

Un model concept prezintă iPhone 14 cu un ecran care se deschide prin glisare 

iPhone 14 ar putea arăta complet diferit, potrivit unui model concept care a ajuns pe Internet. Într-un video publicat pe YouTube, noul smartphone Apple ar avea un design radical. Acesta ar încorpora un al doilea ecran care se deschide prin mișcarea de glisare. Astfel de model a fost folosit în trecut de companii precum Nokia, potrivit WccfTech

Video-ul cu modelul concept iPhone 14 a fost conceput pe canalul YouTube ConceptsiPhone. Acesta prezintă modul în care poate fi folosit al doilea ecran.  

Video-ul arată că iPhone 14 ar putea arăta complet diferit. În plus, detaliază și unele posibile specificații tehnice. Printre acestea se numără un chip A16 Bionic, Face ID și Touch ID. În imagini apare și tehnologia Air Charge, ce ar permite încărcarea dispozitivului fără ca acesta să fie conectat prin cablu. 

Cel de-al doilea ecran iPhone 14, din modelul concept, ar putea fi folosit pentru aplicații și reprezentarea tastaturii. 

Până acum, niciunul dintre aceste zvonuri nu a fost confirmat. Încă nu se știe cum va arăta modelul final iPhone 14.

Reclamă
Te-ar mai putea interesa și
Telefon Samsung Galaxy S22, în magazin. Acum, Samsung Galaxy S23 a fost dezvăluit
Samsung a confirmat ce fel de telefon va fi Galaxy S24. Vestea care a încântat fanii
Samsung a confirmat ce fel de telefon va fi Galaxy S24. Vestea care a încântat fanii
Predecesorul Samsung Galaxy S22 Ultra, Galaxy S21 Ultra, în două culori, negru și albastru, pe un fundal alb
Primele imagini cu Samsung Galaxy S24 Ultra au ajuns pe Internet. Cum arată viitorul smartphone
Primele imagini cu Samsung Galaxy S24 Ultra au ajuns pe Internet. Cum arată viitorul smartphone
Casca Apple Vision Pro, pe care gigantul tech a dezvăluit-o la început de iunie 2023, pe fundal negru
Când va lansa Apple Vision Pro. Dispozitivul inedit încă nu ar fi gata pentru public
Când va lansa Apple Vision Pro. Dispozitivul inedit încă nu ar fi gata pentru public
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Mână de femeie care ajustează un termostat alb, pe perete, cu temperatura optimă pentru termostat
Temperatura optimă pentru termostat în timpul iernii. Experții zic că așa scade factura la căldură
Experții au dezvăluit care e temperatura optimă pentru termostat în timpul iernii, astfel încât să nu îți încarci factura la căldură.  Atunci când temperaturile de afară scad, mulți proprietari trebuie să decidă cum să...
Temperatura optimă pentru termostat în timpul iernii. Experții zic că așa scade factura la căldură
2
Doi utilizatori care au fiecare în mână un dispozitiv, unul Android, unul iOS, pe fundal cu verdeață. Experții au dezvăluit cum poți transfera datele de pe un iPhone pe un telefon Android
Schimbarea iPhone așteptată ani întregi. Ce a decis Apple să introducă în sfârșit
Apple a anunțat schimbarea iPhone așteptată ani întregi de către utilizatori, funcționalitate ce a fost integrată deja pe mai multe dispozitive Android. Se pare că Apple vrea să includă standardul RCS în actualizarea iOS...
Schimbarea iPhone așteptată ani întregi. Ce a decis Apple să introducă în sfârșit
3
Samsung Galaxy S23 Ultra, cel mai rapid telefon Android, ținut în mână de un utilizator
Funcțiile ascunse Samsung Galaxy pe care trebuie să le folosești. Mulți utilizatori nu au auzit de ele
Funcțiile ascunse Samsung Galaxy te pot ajuta să realizezi anumite acțiuni mult mai ușor și eficient decât în mod obișnuit. Atunci când vine vorba de sisteme de operare pentru smartphone-uri, utilizatorii au acces la...
Funcțiile ascunse Samsung Galaxy pe care trebuie să le folosești. Mulți utilizatori nu au auzit de ele
4
Telefon care are WhatsApp pe ecran, cu logo-urile whatsapp langa, pe fundal de lemn deschis la culoare. Toți utilizatorii WhatsApp sunt avertizați să șteargă mesajele periculoase
Surpriză pentru utilizatorii WhatsApp. Unii dintre ei vor primi acces la una dintre cele mai puternice funcții Meta
Meta a pregătit o surpriză pentru utilizatorii WhatsApp, ce ar putea fi introdusă în curând pe toate platformele deținute de companie. Mark Zuckerberg vrea să introducă Meta AI pe WhatsApp, o veste care a...
Surpriză pentru utilizatorii WhatsApp. Unii dintre ei vor primi acces la una dintre cele mai puternice funcții Meta
5
telefon samsung Galaxy Note 7, cu stilou, pe fundal de lemn, unul dintre cele mai mari eșecuri tehnologice din ultimii ani
Cele mai mari îmbunătățiri Samsung Galaxy S24 Ultra. Informațiile care au ajuns deja pe Internet
Pe Internet au apărut informații despre cele mai importante îmbunătățiri Samsung Galaxy S24 Ultra, ce se pare că va fi lansat anul următor.  Samsung Galaxy S23 Ultra e unul dintre cele mai așteptate telefoane...
Cele mai mari îmbunătățiri Samsung Galaxy S24 Ultra. Informațiile care au ajuns deja pe Internet
PARTENERI
×