(P) De ce să joci poker folosind ChatGPT ar putea să fie o idee groaznică

A juca poker folosind ChatGPT este ceva ce multora le-a trecut prin cap, dar întâi trebuie să știi de ce să joci poker folosind acest program ar putea fi o idee groaznică. ChatGPT și-a demonstrat utilitatea în unele domenii, însă în poker momentan folosirea sa nu ajută. Cel puțin asta este concluzia unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din California de Sud.

Publicat: 19 septembrie 2023, 12:37

Concluzia cercetătorilor indică faptul că ChatGPT are mari dificultăți în a cântări potențialele câștiguri și pierderi și determină luarea unor decizii iraționale și fără sens. Așadar, cel mai bine este să încerci să îți perfecționezi jocul de poker prin metoda tradițională, în loc să aștepți ajutorul inteligenței artificiale.

Dacă ai folosit ChatGPT măcar o dată, ai observat că, la anumite interogări, te atenționează să verifici unele informații și din alte surse.

Uneori, cu cât îl întrebi mai multe lucruri, cu atât îi dai bătăi de cap și s-ar putea să se încurce. Chiar dacă este un instrument util, cu siguranță el nu este unul pe care să te bazezi când joci poker online pe un site.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce să joci poker folosind ChatGPT ar putea să fie o idee groaznică

ChatGPT are un volum mare de informații, dar în mod constant apar greșeli neașteptate. Ba chiar studiile au demonstrat că are tendința de a inventa lucruri care nu au nicio treabă cu realitatea. Iar astfel de situații apar și în jocul de poker. Indiferent cât de util este acest instrument, el nu poate gândi singur și vor fi întotdeauna greșeli. Cel puțin până când va fi perfecționat.

Reclamă

Unii oameni sunt impresionați de volumul mare de informații pe care ChatGPT îl deține și de rapiditatea cu care le oferă într-o formă credibilă. Astfel riscă să fie păcăliți că toate răspunsurile sunt în totalitate adevărate. E bine să știi că ChatGPT este încă la început și este actualizat în permanență tocmai pentru ca erorile să fie diminuate.

Unele studii au demonstrat că ChatGPT a avut probleme și când a fost vorba de calcule simple. Darămite atunci când lucrurile sunt mult mai complexe, așa cum se întâmplă în jocul de poker.

Dacă folosirea ChatGPT este o idee proastă când vine vorba de poker, sunt alte lucruri de care te poți folosi pentru a-ți crește nivelul.

În primul rând, studiul este foarte important atunci când joci poker. Încearcă să citești cele mai bune cărți despre poker, să vezi perspectiva unor jucători cunoscuți și să urmărești nume importante pe Twitch sau YouTube.

Cum poți să îți crești nivelul la poker în mod natural

Din experiența tuturor poți învăța detalii importante. O altă idee ar fi să încerci să faci coaching. Chiar dacă te va costa ceva, cu siguranță în timp vei putea să observi rezultatele. Ideea de a avea un antrenor este folosită și de jucători profesioniști, deoarece perspectiva din exterior ajută în cele mai multe situații.

Teoria nu este însă suficientă la poker. Contează să joci cât mai mult. Din acest motiv, mulți jucători de poker online experimentați deschid mai multe mese în același timp. Cu cât joacă mai multe mâini, cu atât și experiența lor crește.

Învață să gestioneze mai bine anumite situații și acumulează un bagaj important. Practica este foarte importantă în jocul de poker. Încearcă să joci cât mai mult pentru că doar astfel te poți lovi de situații concrete. Oricât de mult ai studia, dacă nu aplici nu ai făcut mare lucru.

Un alt sfat pe care îl poți aplica este să testezi cât mai multe variante. Unii jucători sunt făcuți pentru turnee, în timp ce alții sunt perfecți pentru jocurile cash. Dacă îți dorești mai multă flexibilitate, jocurile cash sunt alegerea potrivită pentru tine.

Ele sunt alese în special de jucătorii care își duc traiul de zi cu zi din poker. În schimb, dacă ești genul de jucător recreațional, turneele s-ar putea să fie potrivite pentru tine. Important este să încerci atât jocuri cash și turnee și să vezi care ți se par mai potrivite pentru stilul tău.

Ieșirea din zona de confort este și ea importantă la poker. Mulți jucători văd că au succes la un moment dat într-un anumit fel. Și evită să își mai schimbe stilul indiferent dacă nu mai au aceleași rezultate. Nu te teme să implementezi lucruri noi, care iți pot aduce succes pe termen lung. La fel de important este și modul în care îți gestionezi bugetul. Un bankroll management bun te va ajuta să treci și peste variații.

Te-ar mai putea interesa și
Telefon Samsung Galaxy S21 în mâna unui utilizator, cu plante pe fundal. Primele imagini cu Samsung Galaxy S22 Ultra au ajuns pe Internet
Sistemul prin care Samsung a întrecut Apple. De ce sunt diferite smartphone-urile gigantului coreean
Sistemul prin care Samsung a întrecut Apple. De ce sunt diferite smartphone-urile gigantului coreean
Laptop deschis cu OpenAI pe ecran și un telefon cu ChatGPT pe ecran, pentru a ilustra industria pe care ChatGPT o poate schimba
ChatGPT e acuzat că nu își poate corecta erorile. De ce nu „poate fi oprit” chatbot-ul
ChatGPT e acuzat că nu își poate corecta erorile. De ce nu „poate fi oprit” chatbot-ul
Bill Gates, pe scena Global Investment Summit, 2021, Science Museum. Poartă un costum negru, cămașă albă, cu albastru și roșu pe fundal. Vila „de burlac” a lui Bill Gates deranjează vecinii
Bill Gates nu ar fi părăsit Microsoft cu adevărat. Ce ar face în culisele companiei
Bill Gates nu ar fi părăsit Microsoft cu adevărat. Ce ar face în culisele companiei
RECOMANDĂRI USEIT.RO
1
Virus cu albastru și portocaliu, similar cu unele dintre cele mai periculoase virusuri din istorie
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
Experții trag un semnal de alarmă despre boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni și deja a făcut 2 victime.  Un nou raport sugerează că o boală prionică fatală ar fi...
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
2
Elon Musk și fiul lui, X, pe scenă la evenimentul Time, decembrie 2021. Mulți s-au întrebat cine sunt mamele copiilor lui Elon Musk
Ce i-ar sfătui Elon Musk pe copiii săi atunci când vine vorba de carieră. Miliardarul și-a dezvăluit îngrijorarea
Te-ai întrebat ce i-ar sfătui Elon Musk pe copiii săi atunci când vine vorba de alegerea carierei? Inteligența artificială a schimbat răspunsul miliardarului. Recent, Elon Musk și-a exprimat îngrijorarea legată de inteligența artificială și...
Ce i-ar sfătui Elon Musk pe copiii săi atunci când vine vorba de carieră. Miliardarul și-a dezvăluit îngrijorarea
3
Mânerul din plafonul gri al mașinii, care e ținut de un pasager
Fun
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
Puțini știu la ce folosește mânerul din plafonul mașinii, pe care mulți pasageri îl folosesc nu pentru rolul său original. Unele componente ale mașinii au roluri specifice, pe care nici măcar șoferii nu le...
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
4
Bărbat care poartă un dispozitiv pe piept, cu pieptul la vedere și o bluză argintie, pentru a ilustra dispozitivul cu inteligență artificială
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
Ai Pin e ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul, prin diferite funcții inedite, ce ar eficientiza utilizarea dispozitivului.  Ai Pin e un mic computer ce se poate atașa de bluză, ce are...
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
5
Imagine cu planeta Marte și sute de „păianjeni” de pe suprafața planetei roșii
Sute de „păianjeni” au fost descoperiți într-un „oraș incaș” de pe Marte. Imaginile care au uimit cercetătorii
Sute de „păianjeni” au fost descoperiți într-un „oraș incaș” de pe Marte, în imagini de satelit care au uimit experții. Într-o nouă imagine surprinsă de Agenția Spațială Europeană apar formațiuni care arată ca niște...
Sute de „păianjeni” au fost descoperiți într-un „oraș incaș” de pe Marte. Imaginile care au uimit cercetătorii
PARTENERI
×